Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Take it easy kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Take it easy-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat McKINLEY Camp 3/4 Capri M - miesten caprit, McKINLEY Maple stretch Caprit W ja McKINLEY Kaluga sandaalit - urheilusandaalit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on McKINLEY.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Magic Gloves Sr - sormikkaat, jonka hinta on 4.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 5.00 € - 299.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!