Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Ulkoilureput kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Ulkoilureput-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Salomon Active Skin 4 Set - ulkoilureppu, McKINLEY Skua VT 25 reppu - ulkoilureppu ja Fjällräven Skule 28 - ulkoilureppu. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

Edullisin tuote kategoriassa on Gregory Packs Nano 20 - ulkoilureppu, jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 29.90 € - 179.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko ulkoilureput -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat ulkoilureput -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 179.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 74 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat ulkoilureput -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Active Skin 4 Set - ulkoilureppu, McKINLEY Skua VT 25 reppu - ulkoilureppu ja Fjällräven Skule 28 - ulkoilureppu sekä suosituin merkki on Salomon.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: ulkoilureput

4.5/5

Perustuu 112 arvosteluun