Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Ulkoilureput
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (70)
  70 / 70 tuotetta

  Ulkoilureput kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Ulkoilureput-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Halti Ultra Lite 15 Dx Back Reppu. - ulkoilureppu, Halti See You Walk 17 Reppu - ulkoilureppu ja The North Face Basin 36 Technical Pack - ulkoilureppu. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Halti.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Falcon CT18 reppu - ulkoilureppu, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 24.90 € - 130.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko ulkoilureput -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat ulkoilureput -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 130.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 70 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat ulkoilureput -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Ultra Lite 15 Dx Back Reppu. - ulkoilureppu, Halti See You Walk 17 Reppu - ulkoilureppu ja The North Face Basin 36 Technical Pack - ulkoilureppu sekä suosituin merkki on Halti.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: ulkoilureput

  4.38/5

  Perustuu 138 arvosteluun