Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.



Ulkoilureput kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Ulkoilureput-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Halti Streetpack Recy Pack - ulkoilureppu, CamelBak Octane 9l W juoksureppu - ulkoilureppu ja McKINLEY Skua VT 25 reppu - ulkoilureppu. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Halti.

Edullisin tuote kategoriassa on Osprey Ultralight High Vis Raincover S - ulkoilureppu, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 29.90 € - 169.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko ulkoilureput -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat ulkoilureput -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 169.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 66 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat ulkoilureput -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Streetpack Recy Pack - ulkoilureppu, CamelBak Octane 9l W juoksureppu - ulkoilureppu ja McKINLEY Skua VT 25 reppu - ulkoilureppu sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: ulkoilureput

4.49/5

Perustuu 105 arvosteluun