Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiUutuudet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Uutuudet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Devold Multi Sport Set M - miesten aluskerrasto, Kari Traa Røthe Midlayer - naisten fleecetakki ja Halti Avion Set M - miesten aluskerrasto. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Devold.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Xc Fin Sukka - pitkät sukat, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 9.90 € - 500.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko uutuudet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat uutuudet -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 500.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 192 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat uutuudet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Devold Multi Sport Set M - miesten aluskerrasto, Kari Traa Røthe Midlayer - naisten fleecetakki ja Halti Avion Set M - miesten aluskerrasto sekä suosituin merkki on Devold.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: uutuudet

4.5/5

Perustuu 858 arvosteluun