Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Vaellusvaatteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (1862)
  1862 / 1862 tuotetta
  3 väriä
  Rukka
  Virojoki Anorakki U
  129,00 €

  Vaellusvaatteet kategoriat

  Vaellusvaatteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Vaellusvaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Devold Multi Sport Merino 190 Set W - naisten aluskerrasto, Kari Traa Rongve Parka - naisten untuvatakki ja Helly Hansen Aden Down Jacket W - naisten untuvatakki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Devold.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Hikory II Socks Jr - nuorten nilkkasukat, jonka hinta on 4.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 4.90 € - 800.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko vaellusvaatteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat vaellusvaatteet -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 800.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 1859 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat vaellusvaatteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Devold Multi Sport Merino 190 Set W - naisten aluskerrasto, Kari Traa Rongve Parka - naisten untuvatakki ja Helly Hansen Aden Down Jacket W - naisten untuvatakki sekä suosituin merkki on Devold.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: vaellusvaatteet

  4.51/5

  Perustuu 4899 arvosteluun