Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Vaellusvaatteet kategoriat

Vaellusvaatteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Vaellusvaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Halti Kajos t-shirt M - miesten t-paita, Halti Kajos t-shirt W+ - naisten t-paita ja Halti Kajos t-shirt W - naisten t-paita. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Halti.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Magic Gloves Sr - sormikkaat, jonka hinta on 4.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 5.00 € - 529.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko vaellusvaatteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat vaellusvaatteet -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 529.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 2325 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat vaellusvaatteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Kajos t-shirt M - miesten t-paita, Halti Kajos t-shirt W+ - naisten t-paita ja Halti Kajos t-shirt W - naisten t-paita sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: vaellusvaatteet

4.52/5

Perustuu 6235 arvosteluun