Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

Naisten bikinit

Bikinit

Bikinit, aurinko, ranta ja hellelukemat – niistä on täydellinen kesäpäivä tehty! Bikinit lanseerattiin ensimmäisen kerran jo 1940-luvulla, minkä jälkeen niistä on tullut erottamaton osa rantamuotia. Bikinit ovat tyylikäs ja mukavan viileä vaihtoehto perinteiselle uima-asulle. Ne soveltuvat loistavasti niin uintiin kuin auringonottoonkin – kunhan valitset omaan käyttötarkoitukseesi sopivan mallin. Parasta on, että bikinit imartelevat aivan kaikenlaisia vartaloita, sillä erilaisia malleja ja tyylejä löytyy valtavasti erilaisia. Bikinit on mahtava ja monipuolinen uima-asu myös siksi, että erilaisia ylä- ja alaosia voi yhdistellä toisiinsa saumattomasti. Jotta omat bikinit säilyttäisivät muotonsa ja värinsä kauniina mahdollisimman pitkään, ne kannattaa pestä ja kuivata huolellisesti aina uimisen jälkeen. Kauneimmatkin bikinit menettävät helposti muotonsa, jos ne pääsevät haurastumaan lämmön, aurinkovoiteiden tai meri- ja klooriveden vaikutuksesta.

Bikinit uintiin ja vesiurheiluun

Etsitkö bikineitä urheilullisempaan käyttöön? Jos viihdyt aurinkotuolin sijaan enemmän altaassa tai vauhdikkaiden vesilajien parissa, kannattaa panostaa tukevasti istuviin ja mukaviin bikineihin. Vaikka narubikinit ovat kauniit, ne eivät välttämättä pysy toivotulla tavalla päällä uidessa, surffatessa tai sup-lautaillessa. Paras valinta urheilullisempaan käyttöön on leveämmillä olkaimilla, painijaselällä ja korkeammalla miehustalla varusteltu bikiniyläosa tai uimatoppi sekä tukevasti istuva bikinialaosa. Kun bikinit istuvat napakasti, veden vastus pienenee ja olet uidessasi nopeampi. Jos olet aktiivinen uinnin harrastaja, bikinit kannattaa poimia tunnettujen urheilumerkkien valikoimista. Esimerkiksi adidas-bikinit, Firefly-bikit, Nike-bikinit sekä Röhnisch-bikinit ovat tyylikäs ja toimiva valinta ahkeralle vesipedolle.

Bikinit auringon palvontaan

Haluatko löytää bikinit auringonottoon ja rentoon rantaelämään? Mikäli viihdyt uimisen sijaan enemmän auringon alla, voit huoletta valita tyylitellymmät bikinit, kuten esimerkiksi trendikkäät korkeavyötäröiset bikinit tai niukat mikrobikinit. Vaikka valikoimaa löytyykin valtavasti, kannattaa ensi sijassa valita sellaiset bikinit, jotka istuvat hyvin juuri itselle. Kauneimmatkaan bikinit eivät ilahduta, mikäli ne valuvat tai puristavat. Kuten urheiluliivejä valitessa, myös bikiniostoksilla kannattaa pohtia, kuinka paljon tukea omat rinnat tarvitsevat. Pienempirintainen voi valita kevyemmin tuetumman bikinitopin tai klassiset kolmiobikinit. Mikäli povesi on suurempi, tarvitset voimakkaammin tuetumman bikiniyläosan. Esimerkiksi kaarituellinen bikiniyläosa tai leveäolkaiminen bikinitoppi sopivat suuremmalle povelle.

Tyylikkäät bikinit ja uima-asut Intersportista

Haluatko löytää tyylikkäät ja toimivat bikinit? Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä Intersportista löydät parhaat bikinit uintiin, vesiurheiluun ja auringossa loikoiluun. Olipa mielessäsi trendikkäät korkeavyötäröiset bikinit, klassiset kolmiobikinit tai sporttinen uimatoppi, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät kaikki huippumerkit, kuten Firefly-bikinit, Nike-bikinit, Röhnisch-bikinit ja adidas-bikinit. Valikoimasta löydät runsaasti tyylikkäitä värejä, kuoseja ja malleja jokaiseen makuun. Tilaa bikinit netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Intersport-kaupassa apunasi ovat myös asiantuntevat myyjämme, jotka auttavat sinua sopivimman mallin ja koon valinnassa. Muista hankkia myös muut tyylikkäät vaatteet ja varusteet rantaelämään ja uintiin – katso esimerkiksi uima-asut, sandaalit ja uimalasit. Tervetuloa ostoksille!

Paljonko naisten bikinit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten bikinit -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 50.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten bikinit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Firefly Mari W Bikinit, adidas 3-Stripes Sporty Bikini W - naisten bikinit ja Röhnisch High Waist Brief - naisten bikinit sekä suosituin merkki on Firefly.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten bikinit

5/5

Perustuu 1 arvosteluun