Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiCoyote KinetiCore Pyöräilykypärä

Coyote KinetiCoressa on tyyli, suorituskyky, ilmanvaihto, mukavuus ja suojaus – kaikki yhdessä puhtaan käytännöllisessä MTB-kypärässä.

109,00 €
Väri
Musta
Valkoinen
Vihreä
Harmaa
Oranssi
Sininen
Koko

Pyöräilykypärän valintaopas

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Coyote KinetiCoressa on tyyli, suorituskyky, ilmanvaihto, mukavuus ja suojaus – kaikki yhdessä puhtaan käytännöllisessä MTB-kypärässä.

  • Lazer Advanced TurnSys mahdollistaa tarkan istuvuussäädön helposti säädintä kääntämällä.
  • Helppokäyttöinen magneettisolki
  • Lippa on helposti liikutettavissa
  • Koot: S/52-56cm    M/55-59cm    L/58-61cm   XL/61-64 cm
  • Paino: 340g (Medium koko)

Tuotenumero
BLCCOYOTEKC

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Lazer

Teknologiat

KinetiCore

Lazer on vuosien ajan testannut ja jalostanut kypäräteknologiaansa, minkä tuloksena syntyi uusi integroitu KinetiCore-iskusuojausjärjestelmä.

Parempi Iskusuojaus, Vaimentaa eri tyyppisiä iskuja.

KinetiCore on tulos vuosikymmenen tutkimus- ja kehitystyöstä. KinetiCore hyödyntää kokoonpainumisvyöhykkeitä muodostavia EPS-vaahtoelementtejä, jotka absorboivat iskuenergiaa ja suojaavat pään aluetta sekä suorilta iskuilta että rotaatioiskuilta.

Tehokas Tuuletus, Jopa 12 % parempi jäähdytysteho

Sisäänrakennettu KinetiCore on mahdollistanut innovatiivisten, jäähdytystä tehostavien tuuletusaukkojen lisäämisen kypärärakenteeseen.

Integrointi varmistaa keveyden, Jopa 23 % kevyempi

Alhaisempi paino parantaa kypärän käyttömukavuutta, suorituskykyä ja aerodynaamisuutta. Tutkimme vuosien ajan tapoja keventää kypäriä vähentämällä niissä tarvittavan muovin ja EPS-vaahdon määrää.

Vähemmän muovia

Olemme sitoutuneet löytämään tapoja vähentää ympäristövaikutuksiamme. Saavutimme tavoitteemme parantaa kypärien suorituskykyä ja vähentää niissä käytettävää (muovi) materiaali määrää optimoimalla EPS-vaahto-osuuden.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.