Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.ASICS - Mind Uplifter

Olemme aina uskoneet liikunnan voimaan virkistää kehoa ja mieltä. Tämä uskomus on tärkeämpi kuin koskaan ennen. Toivomme, että liityt kanssamme liikuttamaan mieltä ja nostattamaan maailmaa. Kokeile uutta Mind Uplifteriä jakamaan liikunnan vaikutuksen mieleen ja osallistu maailman ensimmäiseen live tutkimukseen liikunnan ja mielen suhteesta toisiinsa. Tutustu työkaluun täällä.

Move your mind, uplift the world.

Mind Uplifter auttaa sinua näkemään kuinka fyysinen aktiivisuus vaikuttaa positiivisesti mieleesi. 

UPLIFTING MINDS

ASICS lahjoittaa jokaisesta kuvasta, joka on jaettu Instagramissa tunnisteella #UpliftingMinds mielenterveyden hyväntekeväisyysjärjestölle Mind.

 
 
Gel Cumulus 
Uusi Gel Cumulus 23 on täällä!

The everyday trainer that helps you escape the everyday.​