Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassaEnergetics heijastavat tuotteet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Heijastavat tuotteet
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Tuotekategoria
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (11)
  11 / 11 tuotetta

  Heijastavat tuotteet

  Tällä sivulla on koottuna Energeticsin heijastimet, heijastinliivit sekä muut heijastavat tuotteet. Kaikki tuotteet eivät täytä heijastimen virallisia vaatimuksia, mutta ne heijastavat tavallista vaatemateriaalia paremmin.

  Heijastin lisää turvallisuutta ja näkyy hyvin pimeässä

  Heijastimen käyttö on helppo tapa lisätä omaa turvallisuuttaan sekä välttyä vaaratilanteilta. Pimeällä autoilijan on hankalampi havaita kevyttä liikennettä, etenkin jalankulkijoita, pitkän matkan päästä, ja heijastin onkin tähän oiva ratkaisu. Heijastin näkyy jo kaukaa ja auttaa autoilijaa huomaamaan jalankulkijat paremmin liikenteessä. Heijastimet ja heijastinliivit turvaavat sekä aikuiset että lapset.

  Heijastimet, heijastinliivit sekä muut heijastavat tuotteet

  Heijastimia on nykyään lisätty monenlaisiin tuotteisiin. Heijastimen tai heijastinliivien lisäksi valittavana on esimerkiksi heijastava takki, heijastava reppu tai heijastava pipo. Monessa takissa heijastava lanka voi tuoda myös lisänäkyvyyttä. Vaikka vaatteet olisivatkin heijastavaa materiaalia tai niissä on heijastavia elementtejä, erillinen heijastin kannattaa myöskin lisätä esimerkiksi takkiin roikkumaan. Mitä useammassa vaatekappaleessa on heijastavia ominaisuuksia, sen parempi. Sinulla voi olla vaikka heijastava kassi, jossa lisänä kiinni on erillinen heijastin. Heijastimissa on tärkeää muistaa, että ne kuluvat ajan käytössä, ja heijastimen tehoa voi testata esimerkiksi varmistamalla, näkyykö heijastin salamavalolla otetussa valokuvassa.

  Tutustu heijastintuotteiden lisäksi Enegeticsin takkeihin sekä Energeticsin housuihin.

  Paljonko Energetics heijastavat tuotteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Energetics heijastavat tuotteet -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 14.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Energetics heijastavat tuotteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics Marius II Gloves Ux - lajihanskat, Intersport Reflective heijastavat valjaat - huomioliivi ja Energetics Moby IV Hat Ux - pipo.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Energetics heijastavat tuotteet

  4/5

  Perustuu 14 arvosteluun