Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Energetics heijastavat tuotteet

Heijastavat tuotteet

Tällä sivulla on koottuna Energeticsin heijastimet, heijastinliivit sekä muut heijastavat tuotteet. Kaikki tuotteet eivät täytä heijastimen virallisia vaatimuksia, mutta ne heijastavat tavallista vaatemateriaalia paremmin.

Heijastin lisää turvallisuutta ja näkyy hyvin pimeässä

Heijastimen käyttö on helppo tapa lisätä omaa turvallisuuttaan sekä välttyä vaaratilanteilta. Pimeällä autoilijan on hankalampi havaita kevyttä liikennettä, etenkin jalankulkijoita, pitkän matkan päästä, ja heijastin onkin tähän oiva ratkaisu. Heijastin näkyy jo kaukaa ja auttaa autoilijaa huomaamaan jalankulkijat paremmin liikenteessä. Heijastimet ja heijastinliivit turvaavat sekä aikuiset että lapset.

Heijastimet, heijastinliivit sekä muut heijastavat tuotteet

Heijastimia on nykyään lisätty monenlaisiin tuotteisiin. Heijastimen tai heijastinliivien lisäksi valittavana on esimerkiksi heijastava takki, heijastava reppu tai heijastava pipo. Monessa takissa heijastava lanka voi tuoda myös lisänäkyvyyttä. Vaikka vaatteet olisivatkin heijastavaa materiaalia tai niissä on heijastavia elementtejä, erillinen heijastin kannattaa myöskin lisätä esimerkiksi takkiin roikkumaan. Mitä useammassa vaatekappaleessa on heijastavia ominaisuuksia, sen parempi. Sinulla voi olla vaikka heijastava kassi, jossa lisänä kiinni on erillinen heijastin. Heijastimissa on tärkeää muistaa, että ne kuluvat ajan käytössä, ja heijastimen tehoa voi testata esimerkiksi varmistamalla, näkyykö heijastin salamavalolla otetussa valokuvassa.

Tutustu heijastintuotteiden lisäksi Enegeticsin takkeihin sekä Energeticsin housuihin.

Paljonko Energetics heijastavat tuotteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Energetics heijastavat tuotteet -kategorian tuotteet saat hintaan 3.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 252 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Energetics heijastavat tuotteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics Pulse Tights W - naisten pitkät trikoot, Energetics Energy Winter W Tights - naisten pitkät trikoot ja Energetics Mind W - naisten t-paita.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Energetics heijastavat tuotteet

4.29/5

Perustuu 295 arvosteluun