Intersport Club tarjoaa etuja ja palvelua!

Intersport Club tarjoaa jäsenilleen liittymisetuna 10 % alennuksen vaatteisiin ja jalkineisiin ostaessasi yli 50 €. Muiden vaihtuvien etujen ja tarjousten lisäksi kuulet clubilaisena ensimmäisenä kauden uutuuksista ja nautit monipuolisista palveluista. Lisäksi saat käyttöösi inspiroivaa ja innostavaa sisältöä esimerkiksi ilmaisten lajikoulujemme kautta.

 
Liity heti   tai   

Liity Intersport Clubiin ja hyödynnä -10 % etusi

Tarjoamme sinulle 10 % alennuksen yli 50 € ostoksestasi vaatteista ja jalkineista. Ottamalla etutasot käyttöön saat myös heti käyttöön itsellesi kuuluvat edut ja erikoispalvelut. Jatkossa muistamme sinua erilaisin vaihtuvin eduin sekä tarjouksin.

HENKILÖ- JA YHTEYSTIEDOT

K-PLUSSA KORTIN NUMERO

LÄHIN INTERSPORT-MYYMÄLÄ


Kaksi etutasoa

Intersport Club tarjoaa kaksi etutasoa. HOPEA-tasolle pääset rekisteröitymällä Clubiin ja ottamalla tasoedut käyttöösi. Mitä enemmän ostat, sitä enemmän Intersport Club palkitsee. Keskittämällä hankintasi Intersportiin voit nousta korkeammalle KULTA-tasolle, jolloin pääset nauttimaan paremmista eduista.

Intersport Club tarjoaa kaksi etutasoa. HOPEA-tasolle pääset rekisteröitymällä Clubiin ja ottamalla tasoedut käyttöösi. KULTA-tasolle nouset, kun olet tehnyt 400 € ostoksia Intersportista kuluneen 16 kuukauden aikana. Aktivoidessasi etutasot siirryt Intersportista tunnistetun ostohistoriasi oikeuttamalle tasolle. Alla olevan taulukon avulla voit tutustua eri tasoilla tarjottaviin etuihin ja palveluihin.

Ostohistorian todentaminen edellyttää K-Plussa-korttia. Saat lisää etuja Intersport-asiakkuudestasi etutasojen mukaisesti. 

 

Edut


Hopea


Kulta

Tasolle liittymisetu*10% 
Personoituja tarjouksia
Osallistuminen lajikouluihin
Syntymäpäiväyllätys
Tilaushistoria ja seuranta
Alennuksia urheilutapahtumiin ja -kilpailuihin
Erikoisalennuksia kanta-asiakkaille 
Kutsu ennakkoaleen 
Ilmaiset verkkokaupan toimitukset** 

* Alennus koskee vaatteita ja jalkineita yli 50 € kertaostoksissa, myös tarjoushinnoista.
** Koskee yli 50 euron tilauksia Matkahuollon ja Postin pakettiautomaatteihin, ei koske erikoistoimitettavia tuotteita.

Lajikoulut

Intersportin lajikoulut ovat erityisesti Intersport Clubilaisille suunnattuja harjoittelua kehittäviä sisältökokonaisuuksia. Ne tarjoavat asiantuntijoiden vinkkejä, monipuolista inspiroivaa sisältöä sekä eritasoisille harrastajille suunniteltuja harjoitusohjelmia. Lajikoulut toimivat harjoittelun tukena selkeiden ohjeiden ja kannustavan sisällön kautta.

Tällä hetkellä aktiivisina ovat juoksun, hiihdon ja frisbeegolfin lajikoulut.
Lue lisää ja liity: www.intersport.fi/fi/ohjelmat

Lajikoulujen lisäksi tarjoamme clubilaisille monipuolisia treeni- ja lajivinkkejä.
Tutustu vinkkeihin: www.intersport.fi/fi/inspiroidu

Usein kysyttyä Clubista

Onko sinulla kysymyksiä liittyen Intersport Clubiin, tuotteisiin tai niiden ostamiseen? Helpottaaksemme asiointiasi olemme koonneet asiakaspalveluosioomme valmiita vastauksia asiakkaidemme yleisimpiin kysymyksiin.

Katso kysymykset ja vastaukset

Jäsenehdot ja rekisteriseloste

Intersport Club on avoin yksityishenkilöille, joilla on Suomessa toimiva sähköpostiosoite. Jäsenyys on maksuton ja liittyminen tapahtuu täyttämällä liittymislomake verkossa. Jäsenedut on tarkoitettu ainoastaan clubilaisten käyttöön, ja niistä lähetetään tietoa ensisijaisesti sähköpostilla. Tutustu ehtoihin ennen liittymistä.

Tutustu jäsenehtoihin ja rekisteriselosteeseen