Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Isänpäivälahjat 2024

Isänpäivälahja ideat parhailta merkeiltä. Katso kootusti isänpäivälahja ideoita isälle, isäpuolelle tai vaikka ukille laajasta valikoimastamme.

Isänpäivälahjat Intersportista.


Lahja isälle laajasta vaatevalikoimasta

Lämmin talvitakki tai tyylikäs huppari ilahduttaa isänpäivänä varmasti. Tässä muutamia vinkkejä ja ideoita isänpäivälahjaksi valikoimamme vaatteista.

Miesten vaatteetTalvitakitHupparit


Lahja isälle laajasta kenkävalikoimasta

Lämpimät ja tyylikkäät talvikengät tai vaimennetut juoksukengät ilahduttavat sporttista isää varmasti. Tässä muutamia vinkkejä ja ideoita isänpäivälahjaksi valikoimamme kengistä.

Miesten kengätTalvikengätJuoksukengät

Lahjakortti – lahja isälle jolla on jo kaikkea

Lahjakortti lämmittää lahjansaajan mieltä, se on oiva lahjaidea myös isälle, jolla tuntuu jo olevan kaikkea. Valitse vain sopiva summa ja lahjansaaja saa valita itselleen sopivan lahjan. K-lahjakorttiin voi valita verkkokaupassa eri vaihtoehdoista lahjakortteja 20–500 euron välillä.

Lahjakortti

Isänpäivälahja ideoita pipoista ja hanskoista

Pipo tai hanskat ovat erinomaisia isänpäivälahjoja, ja laadukkaista materiaaleista valitut asusteet tuovat iloa lahjan saajalle pidemmäksi aikaa. Valikoimastamme löydät laadukkaista materiaaleista tuotettuja pipoja.

Miesten asusteetPipotHanskat

Isänpäivälahja urheilevalle isälle

Harrastaako isäsi tiettyä urheilulajia? Intersportin valikoimasta löydät välineitä moniin eri urheilulajeihin. Myös urheilukello on loistava isänpäivälahja liikkuvalle isälle – se auttaa seuraamaan sykettä ja suorituksia paremmin liikunnan aikana.

Miesten valikoimaan


Suositut kampanjat

Suositut kampanjat vaihtelevat sesongeittain, ja uusia kampanjoita tulee tasaisin väliajoin. Eri kampanjat ovat loistava hetki tehdä löytöjä valikoimamme parhailta merkeiltä. Jokainen näistä kampanjoista tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä löytöjä eri tarpeisiin. Tutustu suosittuihin kampanjoihin: 

Joululahjat 2023Black Friday 2023Ale

Isänpäivälahja ideat

Isänpäivälahja, mikä se voisi olla? Isänpäivälahjaa on hyvä alkaa miettiä hyvissä ajoin ennen tärkeää päivää. Isänpäivä on tärkeä juhlapäivä isille, isoisille ja lapsille. Jokainen isänpäivää viettävä tulee miettineeksi millainen on hyvä isänpäivälahja ja mistä siihen voi hankkia isänpäivälahjaideoita. Paras isänpäivälahja ilahduttaa, se on henkilökohtainen ja hyödyllinen lahjan saajan näkökulmasta. Mitä enemmän edellä mainittuja ominaisuuksia isänpäivälahjasta löytyy, sitä parempi. Sopivaa isänpäivälahjaa suunnitellessa voi miettiä lahjansaajan harrastuksia ja kiinnostuksen kohteita. Intersportin valikoimasta löydät vaatteet ja välineet lajiin kuin lajiin.

Mitä isälle lahjaksi?

Isälle lahjan valitseminen riippuu paljon hänen käyttötottumuksistaan ja mieltymyksistään sekä kiinnostuksen kohteista. Intersportin valikoimasta löydät urheilu- ja vapaa-ajan vaatteet, kengät sekä välineet isänpäivälahjaksi. Tässä esimerkiksi muutamia ideoita mitä voit löytää valikoimastamme:

  • Vaatteet tai asusteet: Esimerkiksi laadukas merinovillapipo tai tyylikäs toppatakki soveltuvat loistavasti miehelle isänpäivälahjaksi, jos isäsi arvostaa urheilumuotia.
  • Välineet tai varusteet: Isänpäivälahjaksi aktiiviselle liikkujalle sopii loistavasti esimerkiksi urheilukello, josta on varmasti paljon iloa eri liikuntamuodoissa.
  • Lahjakortti: Lahjakortti on takuuvarma ja paras isänpäivälahja, jos et osaa päättää mitä hankkia. Lahjakortti antaa lahjan saajalle vapauden valita suosikkinsa.  

Mitä isänpäivälahjaksi?

Intersportista löydät monia loistavia vaihtoehtoja isänpäivälahjaksi. Esimerkiksi uudet treenivaatteet ovat oivallinen ja hyödyllinen lahja urheilusta pitävälle isälle. Mikä olisikaan parempi lahja, kun treeni-intoa antavat uudet urheiluvaatteet? Jos isäsi arvostaa mukavuutta, sopiva lahja voi löytyä vapaa-ajan vaatteiden puolelta. Laadukas ja mukava college tai huppari tunnetulta merkiltä on varmasti monen isän mieleen. Mikäli et ole varma minkä tyyliset vaatteet sopivat isällesi parhaiten, voit aina hankkia Intersport lahjakortin, jolloin annat lahjansaajalle mahdollisuuden valita parhaiten sopiva lahja itse. Lahjakortteja myyvät kaikki Intersport-kaupat verkkokauppaa lukuun ottamatta. Myös kaikki elektroniikka kuten urheilukellot ovat suosittuja lahjoja isälle.

Lahja isälle tai ukille

Etsitkö isänpäivälahjaa isälle tai isoisälle? Intersportin suuresta valikoimasta löydät varmasti mieleisen isänpäivälahjan suosikkimerkeiltä, oli kyseessä sitten aktiivinen urheilija tai rauhassa viihtyvä nautiskelija. Tutustu Intersportin valikoimaan netissä tai vieraile lähimmässä Intersport-kaupassasi, jossa asiantuntevat myyjämme auttavat parhaan isänpäivälahjan valinnassa. Tervetuloa ostoksille!

Paras isänpäivälahja netistä

Parhaan isänpäivälahjan valintaan ei ole mitään tiettyä ratkaisua. Se riippuu paljon isäsi mieltymyksestä, persoonallisuudesta ja kiinnostuksen kohteista. Muista, että isänpäivälahja osoittaa välittämistä ja kiitollisuutta isää kohtaan. Intersportin verkkokaupasta saat helposti tilattua laajasta valikoimastamme nopealla toimituksella mitä vain.

Hanki miehelle isänpäivälahja Intersportin valikoimasta

Intersportin laajasta valikoimasta löydät ajankohtaiset urheiluvaatteet, -välineet sekä -kengät isälle lahjaksi. Tällä sivulla on koottuna suosikkimme, mutta Intersportista löytyy valtava määrä tuotteita useasta eri kategoriasta. Muista katsoa myös kauppasaatavuus, sillä juuri sinun ajatuksiisi sopiva isänpäivälahja voi olla jopa lähikaupassasi!