Sisältöön

Lasketteluvaatteet kategoriat

Lasketteluvaatteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Lasketteluvaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Kari Traa Smekker Pant - aluskerrastohousut, Halti Avion Set JR - aluskerrasto ja Halti Tahko Ski DX Jacket M - toppatakki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Kari Traa.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Dillingham Ux - kasvomaski, jonka hinta on 12.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 12.90 € - 500.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko lasketteluvaatteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lasketteluvaatteet -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 500.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 364 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lasketteluvaatteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Smekker Pant - aluskerrastohousut, Halti Avion Set JR - aluskerrasto ja Halti Tahko Ski DX Jacket M - toppatakki sekä suosituin merkki on Kari Traa.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: lasketteluvaatteet

4.46/5

Perustuu 1046 arvosteluun