Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Lasten luistimet
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (106)
  106 / 106 tuotetta
  1 väri
  CCM
  Winter Club T Luistin
  69,90 €
  59,90 €
  1 väri
  Firefly
  Camilla II W Kaunoluistimet
  69,00 €
  49,90 €
  1 väri
  Firefly
  Marina II W Kaunoluistimet
  69,00 €
  49,90 €

  Nuorten lasten luistimet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Nuorten lasten luistimet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CCM Winter Club N Luistin - kaunoluistimet, Bauer Pro Skate Sr Luistimet Presharp - jääkiekkoluistimet ja Bauer Pro Skate Jr Luistimet Presharp - jääkiekkoluistimet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CCM.

  Edullisin tuote kategoriassa on TECNOPRO Angel Jr - kaunoluistimet, jonka hinta on 39.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 39.90 € - 849.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko nuorten lasten luistimet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat nuorten lasten luistimet -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 849.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 106 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat nuorten lasten luistimet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM Winter Club N Luistin - kaunoluistimet, Bauer Pro Skate Sr Luistimet Presharp - jääkiekkoluistimet ja Bauer Pro Skate Jr Luistimet Presharp - jääkiekkoluistimet sekä suosituin merkki on CCM.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: lasten luistimet

  5/5

  Perustuu 4 arvosteluun