Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Lasten luistimet
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (91)
  91 / 91 tuotetta

  Nuorten lasten luistimet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Nuorten lasten luistimet ja muut Luistelu-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Nuorten lasten luistimet verkkokaupassamme ovat Bauer Vapor 3X PRO INT FIT 1 luistimet - jääkiekkoluistimet, Bauer Supreme 3S Pro Int Fit3 luistimet - jääkiekkoluistimet ja Bauer Vapor 3X JR EE luistimet - jääkiekkoluistimet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bauer.

  Edullisin tuote kategoriassa on TECNOPRO Angel Jr - kaunoluistimet, jonka hinta on 39.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 39.90 € - 719.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko nuorten lasten luistimet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Nuorten lasten luistimet-kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 719.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 86 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat nuorten lasten luistimet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer Vapor 3X PRO INT FIT 1 luistimet - jääkiekkoluistimet, Bauer Supreme 3S Pro Int Fit3 luistimet - jääkiekkoluistimet ja Bauer Vapor 3X JR EE luistimet - jääkiekkoluistimet sekä suosituin merkki on Bauer.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: lasten luistimet

  4.83/5

  Perustuu 6 arvosteluun