Sisältöön

Lasten luistimet

Lasten luistimen valinta on tärkeää, sillä oikein valittuna se tukee lapsen nilkkaa sekä ovat mukavat ja turvalliset. Valikoimastamme löydät luistimia lapsille suosituilta merkeiltä kuten CCM ja Bauer. Muista luistinta valitessa, että kasvavalle jalalle voi jättää kasvuvaraa n. 1-2 cm. Varmista kuitenkin, että kantapää pysyy tukevasti paikallaan eikä luistin ole liian leveä tai kapea sivuilta.

Ensiluistimet lapselle

Kun hankit ensiluistimia lapselle, kannattaa valita helppokäyttöiset luistimet, jotka tarjoavat tarpeeksi tukevuutta ja käyttömukavuutta. Suosituilta merkeiltämme kuten CCM ja Bauer löydät varmasti sopivat luistimet niin perheen pienimmille junioreille kuin aloittelevalle nuorellekin.

Paljonko nuorten lasten luistimet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat nuorten lasten luistimet -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 899.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 81 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat nuorten lasten luistimet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Firefly Camilla II W Kaunoluistimet, Firefly Marina II W Kaunoluistimet ja Bauer Vapor Velocity Int FIT2 - jääkiekkoluistimet sekä suosituin merkki on Firefly.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: lasten luistimet

5/5

Perustuu 5 arvosteluun