Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Metsästys kategoriat

Metsästys

Metsästys on merkittävä osa Suomen historiaa, koska riista on toiminut monien perheiden ravinnonlähteenä ja turkiksia on käytetty maksuvälineenä. Nykyään metsästys on usealle enemmän harrastus kuin ravinnon hankita muoto ja se voi olla myös tapa luoda sosiaalisia kontakteja kuulumalla metsästysseuraan.

Metsästyksessä tärkeää on oikeanlaiset metsästysvaatteet ja varusteet, sillä luonnossa eteen voi tulla hyvin erilaisia maastoja ja sääolosuhteita riippumatta siitä onko liikkeellä päivän vai kauemmin. Laadukkaalla ja kunnollisella vaatetuksella pystyy keskittymään nauttimaan luonnossa olemisesta täysillä. Tärkeää on muistaa kosteutta hylkivä kerrasto ja lämpöä eristävä välikerrasto, jotta viileämmilläkään säillä ei tule kylmä hikoilun jälkeen. Myös oikeanlaisella metsästykseen sopivalla takilla on suuri vaikutus ja sen oleellisimpiin ominaisuuksiin voi kuulua esimerkiksi tuulta ja vettä hylkivä, hengittävä tai suojaava materiaali.

Myös housuilla on tärkeä rooli luonnossa liikkuessa ja metsästyshousuilla on samoja oleellisia ominaisuuksia kuin takeillakin. Metsässä voi olla esimerkiksi tiheää risukkoa tai kivikkoista, jolloin suojaavat housut ovat ehdottomasti hyvä valinta. Myös vettä ja tuulta hylkivät housut ovat hyödylliset kun varaudutaan eri sääolosuhteisiin. Luonnossa liikkumisen tulisi myös olla mukavaa, joten metsästyshousujen istuvuus ja joustaminen on hyvä ottaa huomioon.

Metsästyskengät ovat tärkeä varuste jokaiselle metsälle lähtevälle. Metsästyskenkien ominaisuuksiin ja malleihin on hyvä perehtyä kun tietää omat tarpeensa ja millaisessa maastossa on tapana liikkua. Yleisesti on hyvä huomioida metsästyskenkien pito liukkaassa maastossa ja niiden tukevuus, ettei epätasaisessa maastossa liikkuminen aiheuta onnettomuuksia.

Intersportilta löytyy laaja valikoima metsästykseen sopivia vaatteita joka vuodenajalle sekä useita laadukkaita merkkejä, kuten Fjällräven ja Devold. Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään sinulle sopivat metsästysvaatteet. Tilaa netistä tai osta lähimmästä Intersport-kaupasta.

Paljonko metsästys -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat metsästys -kategorian tuotteet saat hintaan 3.20 € ja hintavimmat ovat myynnissä 899.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 2899 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat metsästys -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Kajos t-shirt M - t-paita, Halti Reissu Stretch Skort W+ - shortsihame ja Halti Kajos t-shirt W+ - t-paita sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: metsästys

4.5/5

Perustuu 7463 arvosteluun