Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetGore-tex vaatteet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Gore-tex vaatteet
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (68)
  68 / 68 tuotetta

  GORE-TEX-vaatteet

  GORE-TEX-materiaali tunnetaan säänkestävistä ja hengittävistä ominaisuuksistaan. GORE-TEX-materiaali rakentuu kalvomaisesta rakenteesta, joka hylkii tehokkaasti kosteutta ja tuulta, mutta vaatteen sisäpuolella oleva kosteus pääsee ulos. Ainutlaatuisten teknisten ominaisuuksiensa vuoksi GORE-TEX-vaatteet soveltuvat loistavasti vaativiinkin sääoloihin ja aktiiviseen käyttöön, kuten ulkoiluun, purjehdukseen, retkeilyyn ja lasketteluun. GORE-TEX-vaatteiden materiaalit tarjoavat vaihtoehtoja eri sääoloihin ja käyttötarkoituksiin, sillä osa vaatteista on vesitiiviimpiä ja osa hengittävämpiä. GORE-TEX-vaatteiden hoito ja GORE-TEX-vaatteiden pesu tulee tehdä aina tuotekohtaisten ohjeiden mukaan, jotta vaatteet säilyttävät tekniset ominaisuutensa mahdollisimman pitkään.

  Millaiset GORE-TEX-vaatteet sinä tarvitset? GORE-TEX-vaatteiden materiaali jaetaan yleensä kolmeen eri luokkaan: GORE-TEX, GORE-TEX Pro, GORE-TEX Active. Itselle sopivaa vaatetta etsiessä kannattaakin tarkistaa, minkä luokan materiaali on omaan käyttöön optimaalisin. Perinteinen GORE-TEX-vaate on sekä hengittävää sekä hyvin suojaavaa, joten se soveltuu hyvin monipuoliseen ulkoiluun, retkeilyyn. Kaikkein kylmimpiin ja kosteisiin sääoloihin kannattaa myös valita tiiviimpi ja eristävämpi GORE-TEX-laatu. Active- ja Pro-laadut ovat tavallista materiaalia hengittävämpiä. Ne on suunnattu intensiivisempiin aktiviteetteihin ja lajeihin. Esimerkiksi juoksuun, hiihtoon ja pyöräilyyn kannattaa valita mieluummin hengittävämmästä laadusta tehty GORE-TEX-vaate.

  Mistä parhaat GORE-TEX-vaatteet? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki korkealaatuiset GORE-TEX-vaatteet naisille, miehille ja lapsille. Olipa mielessäsi vedenpitävä GORE-TEX-kuoripuku tai hengittävä GORE-TEX-takki ulkoiluun, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät paljon pukuja, takkeja ja housuja monipuoliseen aktiiviseen käyttöön. Tilaa GORE-TEX-vaatteet netistä tai tutustu kattavaan valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos ulkona liikkuminen on intohimosi, muista hankkia myös muut vaatteet ja varusteet suosikkilajiisi. Tutustu esimerkiksi retkeilyn, ulkoilun ja juoksun lajivalikoimiin.

  Paljonko gore-tex vaatteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Gore-tex vaatteet-kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 650.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 71 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat gore-tex vaatteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Haglöfs Astral Gtx Jacket women - naisten kuoritakki, Haglöfs Glide WS Jacket W - naisten tuulitakki ja Haglöfs Astral GTX Pants W - naisten kuorihousut sekä suosituin merkki on Haglöfs.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: gore-tex vaatteet

  4.58/5

  Perustuu 178 arvosteluun