Sisältöön
Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjouk... Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjoukset

Superstartti kevääseen Intersportissa!

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä alkavaan sesonkiin.

  

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 5.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Kuntopyörä

Kuntopyörällä teet tehokkaan aerobisen treenin tai lämmittelet lihakset napakkaa lihastreeniä varten. Kuntopyöräily on turvallinen treenimuoto kaikenikäisille kuntoilijoille ja se sopii hyvin sekä harjaantuneemmille että aloitteleville treenaajille. Kuntopyöräilyn hyvät vaikutukset kohdistuvat sekä kestävyyskuntoon että lihaskuntoon – pyöräily kehittää tehokkaasti erityisesti jalkojen suuria lihaksia, hapenottokykyä, sekä sydän- ja verenkiertojärjestelmää. Jos nautit kätevästä kotitreenistä, kuntopyörä on sinulle oivallinen hankinta.

Kuntopyöristä löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja – niiden säädettävyydessä, poljintuntumassa ja käyttöominaisuuksissa on huomattavia eroja. Myös kuntopyörien jarrumekanismeissa on eroja.

Tavallisten kuntopyörien lisäksi saatavilla on myös ergometrejä. Ergometriksi kutsutaan kuntopyörää, jolla voidaan mitata harjoittelun tehokkuutta watteina – ne soveltuvat hyvin tavoitteelliseen harjoitteluun ja esimerkiksi kuntotesteihin. Kuntopyöristä ja ergometeristä löytyy yleensä myös erilaisia ohjelmia, kuten mäkiharjoittelu- ja intervalliharjoitteluohjelmat. Itselle kannattaakin valita sellainen pyörä, jonka valmisohjelmat tukevat omia treenitavoitteita.

Suuresta treenivalikoimastamme löydät korkealaatuiset kuntopyörät ja ergometrit monipuolisilla säädöillä ja ohjelmilla. Valikoimastamme löydät kuntopyörät luotettavilta huippumerkeiltä, kuten Kettler ja Tunturi. Jotta pääset nauttimaan kuntopyöräilystä parhaalla mahdollisella tavalla, panosta myös oikeanlaiseen vaatetukseen ja varustukseen – ennen kuin hyppäät pyörän selkään, tutustu treenipaitoihin, treenikenkiin ja trikoisiin.

Paljonko kuntopyörät ja ergometrit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat kuntopyörät ja ergometrit -kategorian tuotteet saat hintaan 539.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 919.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat kuntopyörät ja ergometrit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Tunturi Tunturi F20 Bike Competence - kuntopyörä ja ergometri, Tunturi Tunturi F40 Bike Competence - kuntopyörä ja ergometri ja Tunturi Tunturi S40 Sprinter Bike Front Competence - kuntopyörä ja ergometri sekä suosituin merkki on Tunturi.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: kuntopyörät ja ergometrit

5/5

Perustuu 1 arvosteluun