Sisältöön

Kotitreeni

Treenaaminen on täydellinen tapa pitää keho ja mieli virkeänä. Treenaamisen yksi parhaimmista puolista on se, että sen tehokkuuden ja keston voi määritellä tilanteen mukaan itselleen sopivaksi. Treenatakseen ei tarvitse mennä kuntosalille tai omistaa suurta määrää kuntoiluvälineitä. Tehokkaan treenin saa mainiosti aikaan kotona tai ulkona, hyödyntäen pelkästään kehon omaa painoa tai monikäyttöisiä kuntoiluvälineitä, kuten jumppakuminauhaa, kahvakuulaa ja hyppynarua. 15 minuutin tehotreeni sopii hyvin kiireisen ihmisen arkeen tai kotitoimistossa taukojumpaksi herättelemään mieltä ja kehoa.

Inspiroidu-artikkeleistamme löydät nopeat ja tehokkaat treenit kotikuntoiluun, jotka sopivat yksittäin tai yhdistettynä, oman maun mukaan. Treeneissä hyödynnetään pelkästään kehon omaa painoa, joten ne sopivat täydellisesti erilaiseen kotikuntoiluun ja kotitreeniin. Artikkeleissa on videoita, joiden mukana voit treenata tai katsoa liikkeet etukäteen.

Jos tarvitset apua oikeanlaisten kotitreenaamiseen sopivien välineiden löytämisessä, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua mielellään niin verkossa, kuin myymälöissäkin. Tilaa kuntolaitteet netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-myymälässäsi.

Paljonko kotikuntoilu -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat kotikuntoilu -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 1279.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 75 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat kotikuntoilu -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics Natural Rubber Pu Matto. - jumppa- ja joogamatto, Energetics Fysionauha 250cm x 145cm - jumppakuminauha ja Energetics 10kg Käsipainosarja - painosarja ja tanko sekä suosituin merkki on Energetics.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: kotikuntoilu

4.43/5

Perustuu 61 arvosteluun