Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kotikuntoilu
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (152)
  152 / 152 tuotetta
  1 väri
  Energetics
  Hyppynaru
  5.90 €

  Kotitreeni

  Treenaaminen on täydellinen tapa pitää keho ja mieli virkeänä. Treenaamisen yksi parhaimmista puolista on se, että sen tehokkuuden ja keston voi määritellä tilanteen mukaan itselleen sopivaksi. Treenatakseen ei tarvitse mennä kuntosalille tai omistaa suurta määrää kuntoiluvälineitä. Tehokkaan treenin saa mainiosti aikaan kotona tai ulkona, hyödyntäen pelkästään kehon omaa painoa tai monikäyttöisiä kuntoiluvälineitä, kuten jumppakuminauhaa, kahvakuulaa ja hyppynarua. 15 minuutin tehotreeni sopii hyvin kiireisen ihmisen arkeen tai kotitoimistossa taukojumpaksi herättelemään mieltä ja kehoa.

  Inspiroidu-artikkeleistamme löydät nopeat ja tehokkaat treenit kotikuntoiluun, jotka sopivat yksittäin tai yhdistettynä, oman maun mukaan. Treeneissä hyödynnetään pelkästään kehon omaa painoa, joten ne sopivat täydellisesti erilaiseen kotikuntoiluun ja kotitreeniin. Artikkeleissa on videoita, joiden mukana voit treenata tai katsoa liikkeet etukäteen.

  Jos tarvitset apua oikeanlaisten kotitreenaamiseen sopivien välineiden löytämisessä, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua mielellään niin verkossa, kuin myymälöissäkin. Tilaa kuntolaitteet netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-myymälässäsi.

  Paljonko kotikuntoilu maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Kotikuntoilu-kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 1699.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 119 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat kotikuntoilu?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Polar Vantage M sykemittari - rannesykemittari, Polar Ignite sykemittari - rannesykemittari ja Energetics Nyrkkeilysäkki 35kg 120cm x 35cm sekä suosituin merkki on Polar.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: kotikuntoilu

  4.41/5

  Perustuu 82 arvosteluun