Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Käsipainot
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (14)
  14 / 14 tuotetta

  Käsipainot

  Käsipainot ovat helppo ja turvallinen kuntoiluväline jokaiselle – ne soveltuvat sekä aloittelijalle että kokeneemmalle treenaajalle. Käsipainoilla on mahdollista treenata hyvinkin monipuolisesti sekä lihaskuntoa että kestävyyttä. Käsipainoilla voit harjoittaa tehokkaasti esimerkiksi ojentajia, hauiksia, rintakehää ja olkapäitä. Kun otat käsipainot mukaan esimerkiksi askelkyykkytreeniin, harjoitat myös reisi- ja pakaralihaksia. Tehokkaan kestävyystreenin saat, kun otat kevyemmät käsi- tai nilkkapainot mukaan vauhdikkaisiin hyppyihin ja heilautuksiin. Nilkan ympärille kiinnitettävillä jalkapainoilla saat myös loistavaa lisätehoa kävely- ja juoksulenkkeihin.

  Aloittelevalle treenaajalle paras vaihtoehto ovat pehmeällä neopreenilla päällystetyt käsipinot, joista saa helposti tukevan otteen vauhdikkaammassakin treenissä. Harjaantuneemmalle treenaajalle sopivat säädettävät käsipainosarjat, joihin voi oman voimatason mukaan lisätä vinyylipainoja. Säädettävät käsipainot koostuvat metallisesta tangosta ja painolevyistä, jotka lukitaan kiinni tankoon kierrelukon avulla. Valitse käsipainojen paino aina oman voimatason mukaan.  Turvallisin vaihtoehto on aloittaa kevyemmillä painoilla ja lisätä painolastia oman kehityksen mukaan.

  Suuresta treenivalikoimastamme löydät erilaisia käsipainoja, nilkkapainoja ja rannepainoja aloittelevalle treenaajalle sekä kokeneemmalle punttien nostelijalle. Löydät meiltä monipuolisen valikoiman painoja parhailta merkeiltä kuten Fitrocks ja Energetics. Jos kotitreeni on sinulle mieluisaa, tutustu myös muihin kuntoiluvälineisiin, kuten pilatesrulliin, jumppakuminauhoihin sekä jumppapalloihin.

  Paljonko käsipainot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat käsipainot -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 64.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat käsipainot -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics 10kg käsipainosarja, Energetics 0,5kg Neoprene käsipaino pari ja Energetics 1kg Neoprene käsipaino pari sekä suosituin merkki on Energetics.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: käsipainot

  4.7/5

  Perustuu 10 arvosteluun