Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Käsipainot

Käsipainot ovat helppo ja turvallinen kuntoiluväline jokaiselle – ne soveltuvat sekä aloittelijalle että kokeneemmalle treenaajalle. Käsipainoilla on mahdollista treenata hyvinkin monipuolisesti sekä lihaskuntoa että kestävyyttä. Käsipainoilla voit harjoittaa tehokkaasti esimerkiksi ojentajia, hauiksia, rintakehää ja olkapäitä. Kun otat käsipainot mukaan esimerkiksi askelkyykkytreeniin, harjoitat myös reisi- ja pakaralihaksia. Tehokkaan kestävyystreenin saat, kun otat kevyemmät käsi- tai nilkkapainot mukaan vauhdikkaisiin hyppyihin ja heilautuksiin. Nilkan ympärille kiinnitettävillä jalkapainoilla saat myös loistavaa lisätehoa kävely- ja juoksulenkkeihin.

Aloittelevalle treenaajalle paras vaihtoehto ovat pehmeällä neopreenilla päällystetyt käsipinot, joista saa helposti tukevan otteen vauhdikkaammassakin treenissä. Harjaantuneemmalle treenaajalle sopivat säädettävät käsipainosarjat, joihin voi oman voimatason mukaan lisätä vinyylipainoja. Säädettävät käsipainot koostuvat metallisesta tangosta ja painolevyistä, jotka lukitaan kiinni tankoon kierrelukon avulla. Valitse käsipainojen paino aina oman voimatason mukaan.  Turvallisin vaihtoehto on aloittaa kevyemmillä painoilla ja lisätä painolastia oman kehityksen mukaan.

Suuresta treenivalikoimastamme löydät erilaisia käsipainoja, nilkkapainoja ja rannepainoja aloittelevalle treenaajalle sekä kokeneemmalle punttien nostelijalle. Löydät meiltä monipuolisen valikoiman painoja parhailta merkeiltä kuten Fitrocks ja Energetics. Jos kotitreeni on sinulle mieluisaa, tutustu myös muihin kuntoiluvälineisiin, kuten pilatesrulliin, jumppakuminauhoihin sekä jumppapalloihin.

Paljonko käsipainot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat käsipainot -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 44.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat käsipainot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics 0,5kg Neoprene käsipaino pari, Energetics 1kg Neoprene käsipaino pari ja Duke Sormivahvistin Säädettävä - paino sekä suosituin merkki on Energetics.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: käsipainot

4.9/5

Perustuu 10 arvosteluun