Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Leuanvetotangot
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta

  Leuanvetotanko

  Leuanvetotanko on kaikessa yksinkertaisuudessaan äärimmäisen tehokas ja monipuolinen väline lihaskunnon harjoittamiseen. Leuanvetotangolla treenaat tehokkaasti selän, hauisten ja ojentajien lihaksia. Leuanvedot ovat loistavaa taukojumppaa myös paljon istumatyötä tekevälle – ne kehittävät olkanivelten terveyttä ja suoristavat ryhdin. Hankkimalla leuanvetotangon kaveriksi esimerkiksi jumppakuminauhan voit luoda treenistäsi ensitäkin monipuolisemman ja tehokkaamman. Leuanvetotanko ei vie paljon tilaa ja se on helppo asentaa vaikkapa oviaukkoon tai kattoon.

  Ennen kun ostat leuanvetotangon kotiin, on hyvä suunnitella, minne aiot sijoittaa tangon. Ovenkarmiin kiinnitettävässä leuanvetotangossa on teleskooppinen varsi, joka kiilataan ovenkarmien väliin. Mikäli haluat säilyttää tankoa poissa näkyviltä, voit hankkia myös siirrettävän leuanvetotangon. Ovenkarmin yläpuolelle kiinnitettävä, siirrettävä tanko toimii vipuvoimalla, jolloin tanko pysyy kiinni oman kehonpainon avulla. Huomaamaton ja turvallinen valinta on myös oviaukkoon kiinnitettävä leuanvetotanko, joka yleensä ruuvataan tukevasti kiinni molemmista päistä. Saatavilla on lisäksi seinään ja kattoon kiinnitettäviä leuanvetotankoa. Valitsipa minkä tahansa vaihtoehdon, ennen tangon käyttöönottoa kannattaa varmistaa, että tanko on koottu ja kiinnitetty huolellisesti.

  Laajasta treenivälinevalikoimastamme löydät erilaisilla kiinnitysmekanismeilla varusteltuja leuanvetotankoja. Valikoimasta löydät laadukkaat ja turvalliset tangot parhailta merkeiltä kuten Energetics ja FitWood. Jos kotona treenaaminen on sinulle mieluisaa, tutustu myös muihin treenivälineisiin kuten jumppakuminauhoihin, kahvakuuliin ja kuntopalloihin.

  Paljonko leuanvetotangot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat leuanvetotangot -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 39.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat leuanvetotangot -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Casall Chin Up Bar leuanvetotanko, Energetics Ovirekki Deluxe - leuanvetotanko ja Casall Casall leuanvetotanko sekä suosituin merkki on Casall.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: leuanvetotangot

  5/5

  Perustuu 3 arvosteluun