Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Tasapainolaudat
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (6)
  6 / 6 tuotetta

  Tasapainolaudat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Tasapainolaudat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Gymstick Stability Air Pad (33 cm) - tasapainolauta, Casall Balance Cushion tasapaino-/istuintyyny - tasapainolauta ja Casall Balance Board tasapainolauta. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Gymstick.

  Edullisin tuote kategoriassa on Gymstick Stability Air Pad (33 cm) - tasapainolauta, jonka hinta on 24.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 24.90 € - 59.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko tasapainolaudat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat tasapainolaudat -kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 59.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat tasapainolaudat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Gymstick Stability Air Pad (33 cm) - tasapainolauta, Casall Balance Cushion tasapaino-/istuintyyny - tasapainolauta ja Casall Balance Board tasapainolauta sekä suosituin merkki on Gymstick.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: tasapainolaudat

  4.5/5

  Perustuu 4 arvosteluun