Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetTasapainolaudat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Tasapainolaudat
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Tasapainolaudat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Tasapainolaudat ja muut Treenivarusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Tasapainolaudat verkkokaupassamme ovat Casall Balance Cushion tasapainotyyny - tasapainolauta, Casall Balance Board tasapainolauta ja Energetics Tasapainolauta puinen. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Casall.

  Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Tasapainolauta puinen, jonka hinta on 24.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 34.90 € - 39.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko tasapainolaudat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Tasapainolaudat-kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 39.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat tasapainolaudat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Casall Balance Cushion tasapainotyyny - tasapainolauta, Casall Balance Board tasapainolauta ja Energetics Tasapainolauta puinen sekä suosituin merkki on Casall.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: tasapainolaudat

  4.33/5

  Perustuu 3 arvosteluun