Sisältöön

Tasapainolaudat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Tasapainolaudat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Casall Balance Cushion tasapaino-/istuintyyny - tasapainolauta, Casall Balance Board tasapainolauta ja Energetics Tasapainomatto - tasapainolauta. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Casall.

Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Tasapainolauta puinen, jonka hinta on 24.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 39.90 € - 39.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko tasapainolaudat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat tasapainolaudat -kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 39.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat tasapainolaudat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Casall Balance Cushion tasapaino-/istuintyyny - tasapainolauta, Casall Balance Board tasapainolauta ja Energetics Tasapainomatto - tasapainolauta sekä suosituin merkki on Casall.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: tasapainolaudat

4.33/5

Perustuu 3 arvosteluun