Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Toppatakit naisille

Toppatakki on ehdoton vaate Suomen kylmissä talvissa. Valikoimastamme löydät runsaasti erilaisia naisten toppatakkeja. Topattu takki eristää hyvin ja pitää käyttäjänsä lämpimänä kylmälläkin säällä. Toppatakki ei ole varsinainen urheilutakki, eli aktiivisempaan talviurheiluun kannattaa harkita esimerkiksi softshell-takkia tai kuoritakkia yhdistettynä lämmittävään aluskerrokseen. Normaaliin vapaa-ajan käyttöön tai ulkoiluun toppatakki sopii sen sijaan erinomaisesti.

Naisten pitkät toppatakit laajasta valikoimasta

Toppatakkien valikoimasta löytyy myös naisten pitkät toppatakit, mitkä ovat tarkoitettu niin vapaa-aikaan kuin ulkoiluun. Pitkä toppatakki suojaa myös jalkoja tuulelta ja kylmyydeltä. Toki myös naisten toppatakkien valikoimasta löytyy myös joitain laskettelu- ja lumilautailutakkeja, jotka sopivat omaan lajiinsa täydellisesti. Toppatakeista löytyy myös vielä kevyempiä versioita, joita kutsutaan toppaliiveiksi. Naisten toppaliivit soveltuvat täydellisesti päällimmäiseksi kerrokseksi niin loppusyksyyn kuin alkukevääseen.

Mikä on toppatakki?

Toppatakki on paksuhko takki, jota on tarkoitus käyttää kylmimmissä säissä. Mikäli etsit kevyttä naisten toppatakkia, kannattaa tutustua vanu- ja hybriditakkeihin jotka toimivat kevyemmällä pakkasella ja plussasään puolellakin. Nämä takit ovat olleet trendikkäitä jo jonkin aikaa ja löydät niistä hyvin samanlaisia malleja kuin kevytuntuvatakeissakin.

Paras toppatakki naisille löytyy kattavasta valikoimasta

Naisten toppatakkeja löytyy sekä pitkinä että lyhyinä malleina. Kannattaa pohtia omaa käyttötarkoitustasi kun hankit takkia. Mikäli kaipaat suurempaa liikkumisen vapautta, valitse lyhyt malli. Jos taas toivot että takki lämmittää myös takapuolta ja reisiä, valitse pidempi naisten toppatakki. Mallien ohella valinnanvaraa on väreissä ja kuoseissa. Punainen pitää edelleen pintansa ja sen eri sävyissä löydät lukuisia toppatakkeja. Merkeistä vahvimmin tätä kategoriaa edustavat McKinley, Luhta, Raiski, Halti ja Didriksons.

Paljonko naisten toppatakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten toppatakit -kategorian tuotteet saat hintaan 50.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 550.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 78 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten toppatakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helly Hansen Adore HT Parka W - naisten toppatakki, Halti Penger Puffer coat W - naisten toppatakki ja Halti Tahko Ski DX Jacket W+ - naisten toppatakki sekä suosituin merkki on Helly Hansen.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten toppatakit

4.45/5

Perustuu 177 arvosteluun