Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Toppatakit naisille

Toppatakki on ehdoton vaate Suomen kylmissä talvissa. Valikoimastamme löydät runsaasti erilaisia naisten toppatakkeja. Topattu takki eristää hyvin ja pitää käyttäjänsä lämpimänä kylmälläkin säällä. Toppatakki ei ole varsinainen urheilutakki, eli aktiivisempaan talviurheiluun kannattaa harkita esimerkiksi softshell-takkia tai kuoritakkia yhdistettynä lämmittävään aluskerrokseen. Normaaliin vapaa-ajan käyttöön tai ulkoiluun toppatakki sopii sen sijaan erinomaisesti.

Naisten pitkät toppatakit laajasta valikoimasta

Toppatakkien valikoimasta löytyy myös naisten pitkät toppatakit, mitkä ovat tarkoitettu niin vapaa-aikaan kuin ulkoiluun. Pitkä toppatakki suojaa myös jalkoja tuulelta ja kylmyydeltä. Toki myös naisten toppatakkien valikoimasta löytyy myös joitain laskettelu- ja lumilautailutakkeja, jotka sopivat omaan lajiinsa täydellisesti. Toppatakeista löytyy myös vielä kevyempiä versioita, joita kutsutaan toppaliiveiksi. Naisten toppaliivit soveltuvat täydellisesti päällimmäiseksi kerrokseksi niin loppusyksyyn kuin alkukevääseen.

Mikä on toppatakki?

Toppatakki on paksuhko takki, jota on tarkoitus käyttää kylmimmissä säissä. Mikäli etsit kevyttä naisten toppatakkia, kannattaa tutustua vanu- ja hybriditakkeihin jotka toimivat kevyemmällä pakkasella ja plussasään puolellakin. Nämä takit ovat olleet trendikkäitä jo jonkin aikaa ja löydät niistä hyvin samanlaisia malleja kuin kevytuntuvatakeissakin.

Paras toppatakki naisille löytyy kattavasta valikoimasta

Naisten toppatakkeja löytyy sekä pitkinä että lyhyinä malleina. Kannattaa pohtia omaa käyttötarkoitustasi kun hankit takkia. Mikäli kaipaat suurempaa liikkumisen vapautta, valitse lyhyt malli. Jos taas toivot että takki lämmittää myös takapuolta ja reisiä, valitse pidempi naisten toppatakki. Mallien ohella valinnanvaraa on väreissä ja kuoseissa. Punainen pitää edelleen pintansa ja sen eri sävyissä löydät lukuisia toppatakkeja. Merkeistä vahvimmin tätä kategoriaa edustavat McKinley, Luhta, Raiski, Halti ja Didriksons.

Paljonko naisten toppatakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten toppatakit -kategorian tuotteet saat hintaan 89.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 450.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 48 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten toppatakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helly Hansen Blume Puffy Parka W - naisten toppatakki, Halti Tahko Ski DX Jacket W - naisten toppatakki ja Halti Tahko Ski DX Jacket W+ - naisten toppatakki sekä suosituin merkki on Helly Hansen.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten toppatakit

4.35/5

Perustuu 71 arvosteluun