Sisältöön
Kesäale käynnissä! Lisäsimme tuotteita! Hui... Kesäale on käynnissä! Lisäsimme tuotteita! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Lisäsimme tuotteita! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETSykemittarit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Sykemittarit
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (23)
  23 / 23 tuotetta

  Sykemittari

  Jos urheilu on elämäntapasi, sykemittari on sinulle loistava hankinta. Sykemittari on pieni laite, joka tekee harjoittelustasi monipuolisempaa, haasteellisempaa ja tehokkaampaa. Sykemittareista löytyy sopivia vaihtoehtoa eritasoisille liikkujille ja eri lajien harrastajille. Sykemittarien ominaisuudet ja varustelutasot vaihtelevat runsaastikin. Perinteinen sykemittari mittaa nimensä mukaan sykettä ja yleensä myös kalorinkulutusta, askelmäärää ja nopeutta. Sykemittareista löytyy nykyisin myös edistyksellisempiä malleja, joista löytyy perustoimintojen lisäksi myös muita huipputeknisiä ominaisuuksia, kuten GPS-paikannus ja aktiivisuuden seuranta. Sykemittarin voi halutessaan liittää myös sykevyöhön, jonka avulla voidaan saavuttaa hyvinkin tarkkoja mittaustuloksia. Sykemittari ilman sykevyötä on yleensä kompaktimpi valinta, jos käytät mittaria muulloinkin kuin suorituksen aikana.

  Millainen sykemittari sopii sinulle? Itselle sopivinta sykemittaria valitessa kannattaa ensi sijassa pohtia omaa aktiivisuutta – harjoitteletko satunnaisesti vai lähes päivittäin? Jos olet vasta opettelemassa aktiivisempaa elämäntapaa ja haluat tehdä liikunnasta rutiinin arkeesi, kannattaa valita helppokäyttöinen ja yksinkertaisempi sykemittari tai aktiivisuusrakenne. Aktiivisuusrannekkeella saat hyvät perustiedot harjoittelustasi – lisäksi se esimerkiksi muistuttaa sinua silloin, kun edellisestä urheilukerrastasi on kulunut liikaa aikaa. Jos urheilu on sinulle jo elämäntapa, mutta haluat tehdä harjoittelustasi monipuolisempaa ja kaipaat uutta haastetta, voit valita useammalla ominaisuudella varustellun sykemittarin tai urheilukellon. Edistyneimmillä sykemittareilla saat tarkkaa dataa omasta harjoittelustasi, minkä avulla voit kehittää suoritustasi entistäkin paremmaksi. Sykemittareista löytyy myös spesifisti tiettyihin lajeihin kuten juoksuun, uintiin tai pyöräilyyn suunniteltuja malleja. Jos harrastat monipuolisesti eri lajeja, kannattaa valita multisport-kello.

  Haluatko lisätehoa harjoitteluusi tai innostavan startin uuteen lajiin? Intersportista löydät kaikki tyylikkäät ja laadukkaat sykemittarit niin aloittelijoille, aktiivisille liikkujille kuin harjaantuneille ammattilaisillekin. Etsitpä harjoittelusi tueksi sitten perinteistä sykemittaria tai edistyksellisempää urheilukelloa, meiltä löydä varmasti etsimäsi. Valikoimastamme löydät tyylikkäät sykemittarit, aktiivisuusrannekkeet ja urheilukellot tunnetuilta huippumerkeiltä, kuten Polar, Suunto ja Garmin. Löydät meiltä suositut klassikkomallit, odotetuimmat uutuudet sekä runsaan värivalikoiman. Tilaa unelmiesi sykemittari netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut varusteet harjoittelusi tueksi. Katso esimerkiksi juoksuvaatteet, juoksukengät, treenivaatteet ja treenikengät.

  Paljonko sykemittarit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Sykemittarit-kategorian tuotteet saat hintaan 89.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 549.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 16 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat sykemittarit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Polar Vantage M sykemittari - rannesykemittari, Polar Vantage M2 - rannesykemittari ja Polar Ignite sykemittari - rannesykemittari sekä suosituin merkki on Polar.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: sykemittarit

  4.29/5

  Perustuu 34 arvosteluun