Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Sykemittarit

Sykemittari

Jos urheilu on elämäntapasi, sykemittari on sinulle loistava hankinta. Sykemittari on pieni laite, joka tekee harjoittelustasi monipuolisempaa, haasteellisempaa ja tehokkaampaa. Sykemittareista löytyy sopivia vaihtoehtoa eritasoisille liikkujille ja eri lajien harrastajille. Sykemittarien ominaisuudet ja varustelutasot vaihtelevat runsaastikin. Perinteinen sykemittari mittaa nimensä mukaan sykettä ja yleensä myös kalorinkulutusta, askelmäärää ja nopeutta. Sykemittareista löytyy nykyisin myös edistyksellisempiä malleja, joista löytyy perustoimintojen lisäksi myös muita huipputeknisiä ominaisuuksia, kuten GPS-paikannus ja aktiivisuuden seuranta. Sykemittarin voi halutessaan liittää myös sykevyöhön, jonka avulla voidaan saavuttaa hyvinkin tarkkoja mittaustuloksia. Sykemittari ilman sykevyötä on yleensä kompaktimpi valinta, jos käytät mittaria muulloinkin kuin suorituksen aikana.

Millainen sykemittari sopii sinulle? Itselle sopivinta sykemittaria valitessa kannattaa ensi sijassa pohtia omaa aktiivisuutta – harjoitteletko satunnaisesti vai lähes päivittäin? Jos olet vasta opettelemassa aktiivisempaa elämäntapaa ja haluat tehdä liikunnasta rutiinin arkeesi, kannattaa valita helppokäyttöinen ja yksinkertaisempi sykemittari tai aktiivisuusrakenne. Aktiivisuusrannekkeella saat hyvät perustiedot harjoittelustasi – lisäksi se esimerkiksi muistuttaa sinua silloin, kun edellisestä urheilukerrastasi on kulunut liikaa aikaa. Jos urheilu on sinulle jo elämäntapa, mutta haluat tehdä harjoittelustasi monipuolisempaa ja kaipaat uutta haastetta, voit valita useammalla ominaisuudella varustellun sykemittarin tai urheilukellon. Edistyneimmillä sykemittareilla saat tarkkaa dataa omasta harjoittelustasi, minkä avulla voit kehittää suoritustasi entistäkin paremmaksi. Sykemittareista löytyy myös spesifisti tiettyihin lajeihin kuten juoksuun, uintiin tai pyöräilyyn suunniteltuja malleja. Jos harrastat monipuolisesti eri lajeja, kannattaa valita multisport-kello.

Haluatko lisätehoa harjoitteluusi tai innostavan startin uuteen lajiin? Intersportista löydät kaikki tyylikkäät ja laadukkaat sykemittarit niin aloittelijoille, aktiivisille liikkujille kuin harjaantuneille ammattilaisillekin. Etsitpä harjoittelusi tueksi sitten perinteistä sykemittaria tai edistyksellisempää urheilukelloa, meiltä löydä varmasti etsimäsi. Valikoimastamme löydät tyylikkäät sykemittarit, aktiivisuusrannekkeet ja urheilukellot tunnetuilta huippumerkeiltä, kuten Polar, Suunto ja Garmin. Löydät meiltä suositut klassikkomallit, odotetuimmat uutuudet sekä runsaan värivalikoiman. Tilaa unelmiesi sykemittari netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut varusteet harjoittelusi tueksi. Katso esimerkiksi juoksuvaatteet, juoksukengät, treenivaatteet ja treenikengät.

Paljonko sykemittarit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat sykemittarit -kategorian tuotteet saat hintaan 99.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 649.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 27 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat sykemittarit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Polar Pacer Pro - rannesykemittari, Polar Vantage V3 - rannesykemittari ja Polar Verity Sense OHR sykesensori - sykemittari sekä suosituin merkki on Polar.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: sykemittarit

3.83/5

Perustuu 23 arvosteluun