Sisältöön

Salomon S/RACE Carbon Skate Prolink Salomon S/RACE Carbon Skate Prolink Salomon S/RACE Carbon Skate Prolink Salomon S/RACE Carbon Skate Prolink Salomon S/RACE Carbon Skate Prolink Salomon S/RACE Carbon Skate Prolink
Salomon S/RACE Carbon Skate Prolink
Salomon S/RACE Carbon Skate Prolink
Salomon S/RACE Carbon Skate Prolink
Salomon S/RACE Carbon Skate Prolink
Salomon S/RACE Carbon Skate Prolink
Salomon S/RACE Carbon Skate Prolink

S/RACE Carbon Skate Prolink -luisteluhiihtomonot

Aktiiviharrastajan luistelumono. Uudella Carbon loaded teknologialla rakennettu pohja sekä nilkkatuki tekevät monosta tukevan. Irroitettava sisäkenkä.

420,00 €
Väri
Musta
Koko

Hiihtomonon valintaopas

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

S/Race Carbon Prolink on urheilijan ja aktiivikuntoilijan tukeva ja suorituskykyinen mono. Uusi S-race Carbon on puhdasverinen kilpamono.  Irrotettava ja muotoutuva sisäkenkä sekä pikanauhoitus antavat miellyttävän istuvuuden suorituskyvystä tinkimättä. Kevyt carbon loaded materiaalilla vahvistettu nilkkatuki ja race -ulkopohja antavaa maksimaalisen suorituskyvyn ja voiman välityksen jokaselle potkulle. 

 

Yhteensopiva Prolink, NNN ja Turnamic siteiden kanssa.

Harjoitustaso:aktiivi- ja kilpataso,harrastaja / kuntoilija
Sidetyyppi:Luistelu NNN,Luistelu NNN NIS,Luistelu Prolink,Turnamic Skate,Luistelu Prolink Shift

Tuotenumero
L41158300

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Salomon

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.