Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Tuulitakit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Haglöfs tuulitakit

  Haglöfs tuulitakit ovat laatutietoisen valinta. Haglöfs tuulitakit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Haglöfs tuulitakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Haglöfs tuulitakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua tuulitakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Haglöfs tuulitakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Glide Jacket W - tuulitakki 249,00 €, Glide Jacket M - tuulitakki 249,00 € ja L.I.M Shield Hood Women - tuulitakki 149,00 € – millaiset Haglöfs tuulitakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Haglöfs tuulitakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Haglöfs tuulitakit -kategorian tuotteet saat hintaan 149.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 249.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Haglöfs tuulitakit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Haglöfs Glide Jacket W - naisten tuulitakki, Haglöfs Glide Jacket M - miesten tuulitakki ja Haglöfs L.I.M Shield Hood Women - naisten tuulitakki.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Haglöfs tuulitakit

  4.71/5

  Perustuu 17 arvosteluun