Sisältöön

Suunto 3 Fitness

Kotimainen Suunto on yksi maailman johtavista urheilukellojen valmistajista ja oman alansa innovatiivinen edelläkävijä. Suunto valmistaa huippulaadukkaat elektroniikkalaitteet, jotka tekevät treenaamisestasi tehokkaampaa ja tavoitteellisempaa. Tuotteet on varusteltu teknisillä ominaisuuksilla, jotka mahdollistavat urheilusuorituksen moniulotteisen mittaamisen ja seurannan. Suunto valmistaa laitteita, jotka sopivat eri lajeihin, kuten juoksuun, pyöräilyyn, uintiin tai erilaisiin outdoor-lajeihin. Suunnon valikoimaan kuuluu perinteisiä urheilukelloja, sukellustuotteita, kompasseja ja premium-kelloja. Brändin suosituimpiin tuotteisiin kuuluvat laadukkaat ja tyylikkäät Suunto-sykemittarit ja –kellot.

Suunto 3 Fitness on lujatekoinen fitness-kello, joka tarjoaa älykkäitä ominaisuuksia liikuntaan ja päivittäisen aktiivisuuden seurantaan. Se soveltuu hyvin monipuoliseen harjoitteluun ja erilaisiin lajeihin sekä terveellisten elämäntapojen ylläpitoon. Suunto 3 Fitness-kellon avulla luot henkilökohtaisiin tavoitteisiisi mukautuvan harjoitusohjelman ja ylläpidät kokonaisvaltaista hyvinvointiasi 24/7 aktiivisuuden seurantaominaisuuden avulla. Aktiivisuuden seurantaominaisuus valvoo unenlaatua, stressiä ja palautumista. Uniyhteenvedosta näet, kuinka pitkään nukuit ja kuinka hyvin unesi tukee palautumista. Stressi- ja palautumistason seurannan avulla voit varmistaa, että tasapaino liikunnan ja palautumisen välillä säilyy ja voimavarasi riittävät koko päiväksi. Lisäksi Suunto 3 Fitness laskee automaattisesti päivittäiset askeleet ja kalorit. Kuntotasosi ja harjoitteluhistoriasi avulla kello luo 7 päivän harjoitussuunnitelman, jossa harjoituksen kesto ja intensiteetti on optimoitu kunnon parantamiseksi. Harjoitusohjelma mukautuu toteutuneiden harjoitusten perusteella automaattisesti ja ohjaa käyttäjää pysymään oikealla tehotasolla.

Suunto 3 Fitness on yhdistettävissä uuteen Suunto-sovellukseen, joka kirjaa ylös harjoituksesi ja antaa siitä ajantasaisia tietoja. Sovelluksen avulla on myös helppo jakaa harjoituksia ja pitää yhteyttä muihin Suunto-sovelluksen yhteisön jäseniin. Yhdistämällä kellon Suunto-sovellukseen pystyt myös seuraamaan nopeutta, matkaa ja reittiä GPS-yhteyden avulla. Halutessasi saat myös puhelut, tekstiviestit ja ilmoitukset kelloon. Suunto 3 Fitness-kellossa akun kestävyys on erinomainen, sillä se kestää jopa 5 päivää, silloin kun jatkuva aktiivisuuden seuranta on käytössä.

Intersportin valikoimasta löydät tyylikkäät Suunto 3 Fitness-kellot. Tilaa Suunto 3 Fitness verkkokaupasta tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-myymälässäsi. Hanki myös muut varusteet suosikkilajiisi – tutustu ulkoilun, retkeilyn ja juoksun lajivalikoimiin.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.