Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Juomapullot kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Juomapullot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Energetics Glass 0,55l Bamboo Juomapullo, CamelBak Eddy+ Kids 0,4l ja CamelBak Eddy + 0,6l Tritan Juomapullo. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Energetics.

Edullisin tuote kategoriassa on Intersport Team Juomapullo 1L, jonka hinta on 4.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 7.90 € - 41.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko juomapullot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat juomapullot -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 41.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 31 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat juomapullot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics Glass 0,55l Bamboo Juomapullo, CamelBak Eddy+ Kids 0,4l ja CamelBak Eddy + 0,6l Tritan Juomapullo sekä suosituin merkki on Energetics.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: juomapullot

4.47/5

Perustuu 19 arvosteluun