Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pallopumput
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (5)
  5 / 5 tuotetta

  Pallopumput kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Pallopumput-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Select Pallopumppu, Select Pallopumppu ja adidas Adi Pump - pumppu. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Select.

  Edullisin tuote kategoriassa on Pro Touch Double Action Pump - pumppu, jonka hinta on 7.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 11.90 € - 49.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko pallopumput -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat pallopumput -kategorian tuotteet saat hintaan 7.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 49.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat pallopumput -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Select Pallopumppu, Select Pallopumppu ja adidas Adi Pump - pumppu sekä suosituin merkki on Select.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: pallopumput

  3/5

  Perustuu 1 arvosteluun