Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Pallopumput kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Pallopumput-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Pro Touch Double Action Pump - pumppu, adidas Adi Pump - pumppu ja Select Pallopumppu. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Pro Touch.

Edullisin tuote kategoriassa on Pro Touch Double Action Pump - pumppu, jonka hinta on 7.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 11.90 € - 13.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko pallopumput -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat pallopumput -kategorian tuotteet saat hintaan 7.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 13.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat pallopumput -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Pro Touch Double Action Pump - pumppu, adidas Adi Pump - pumppu ja Select Pallopumppu sekä suosituin merkki on Pro Touch.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: pallopumput

3/5

Perustuu 1 arvosteluun