Sisältöön
Mid Season Sale Intersportissa! Mid Season Sale Intersportissa! Tarjoukset jopa -50 %
Mid Season Sale Intersportissa! 

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen ja kesään.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä – tarjoukset jopa -50 %.

  

KATSO TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Laskettelusiteet
 • Väri
 • Merkki
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (5)
  5 / 5 tuotetta

  Laskettelusiteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Laskettelusiteet ja muut Laskettelu-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Laskettelusiteet verkkokaupassamme ovat Salomon Warden MNC 11 - laskettelusiteet, Marker Squire 11 ID 90mm - laskettelusiteet ja Marker Griffon 13 ID, 90mm - laskettelusiteet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

  Edullisin tuote kategoriassa on TECNOPRO J CW45 J75 GW Jr - laskettelusiteet, jonka hinta on 69.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 69.00 € - 219.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko laskettelusiteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Laskettelusiteet-kategorian tuotteet saat hintaan 69.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 219.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat laskettelusiteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Warden MNC 11 - laskettelusiteet, Marker Squire 11 ID 90mm - laskettelusiteet ja Marker Griffon 13 ID, 90mm - laskettelusiteet sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.