Sisältöön
Black Friday! Hyödynnä 20% lisäale vaatteis... Black Friday! Hyödynnä 20% lisäale vaatteista koodilla: BF20 keskiviikosta maanantaihin!
Hyödynnä Black Friday tarjoukset!


Mustan viikon huipputarjoukset valtaavat Intersport-kaupat ja verkon keskiviikosta maanantaihin! 

Lisäksi saat 20 % lisäalennuksen kaikista vaatteista – myös tarjoushinnoista.

Toimi siis nopeasti ja kotiuta suosikkivaatteesi alehinnoin.

Verkkokaupassa saat alennuksen koodilla: BF20. Kaupoissa alennus lasketaan kassalla.

 

TUTUSTU BLACK FRIDAY - TARJOUKSIIN

 

*Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa 23.-28.11.2022. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Laskettelusiteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (8)
  8 / 8 tuotetta

  Laskettelusiteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Laskettelusiteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Marker Griffon 13 ID, 90mm - laskettelusiteet, Salomon Warden MNC 11 - laskettelusiteet ja Marker Free Ten; 85mm - laskettelusiteet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Marker.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY J CW45 J75 GW - laskettelusiteet, jonka hinta on 69.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 99.90 € - 199.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko laskettelusiteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat laskettelusiteet -kategorian tuotteet saat hintaan 69.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat laskettelusiteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Marker Griffon 13 ID, 90mm - laskettelusiteet, Salomon Warden MNC 11 - laskettelusiteet ja Marker Free Ten; 85mm - laskettelusiteet sekä suosituin merkki on Marker.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.