Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Laskettelusiteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Laskettelusiteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat McKINLEY J CW45 J75 GW - laskettelusiteet, Salomon Warden MNC 11 - laskettelusiteet ja Marker Griffon 13 ID; 90mm - laskettelusiteet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on McKINLEY.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY J CW45 J75 GW - laskettelusiteet, jonka hinta on 69.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 159.00 € - 199.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko laskettelusiteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat laskettelusiteet -kategorian tuotteet saat hintaan 69.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat laskettelusiteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY J CW45 J75 GW - laskettelusiteet, Salomon Warden MNC 11 - laskettelusiteet ja Marker Griffon 13 ID; 90mm - laskettelusiteet sekä suosituin merkki on McKINLEY.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.