Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Laskettelupaidat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (17)
  17 / 17 tuotetta

  Laskettelupaidat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Laskettelupaidat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Kari Traa Olga Fleece - fleecetakki, Haglöfs Betula Jacket Women - fleecetakki ja Kari Traa Thalena Fleece - fleecetakki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Kari Traa.

  Edullisin tuote kategoriassa on Mäser Claudio Polo M - poolopaita, jonka hinta on 34.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 34.90 € - 130.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko laskettelupaidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat laskettelupaidat -kategorian tuotteet saat hintaan 34.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 130.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 17 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat laskettelupaidat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Olga Fleece - fleecetakki, Haglöfs Betula Jacket Women - fleecetakki ja Kari Traa Thalena Fleece - fleecetakki sekä suosituin merkki on Kari Traa.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: laskettelupaidat

  4.39/5

  Perustuu 87 arvosteluun