Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Laskettelupaidat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (20)
  20 / 20 tuotetta

  Laskettelupaidat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Laskettelupaidat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Mäser Adriane Zip W - poolopaita, Haglöfs Betula Jacket Women - fleecetakki ja Rab Nexus Jacket M - fleecetakki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Mäser.

  Edullisin tuote kategoriassa on Mäser Claudia Polo W - poolopaita, jonka hinta on 34.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 39.90 € - 180.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko laskettelupaidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat laskettelupaidat -kategorian tuotteet saat hintaan 34.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 180.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 20 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat laskettelupaidat -kategorian tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Mäser Adriane Zip W - poolopaita, Haglöfs Betula Jacket Women - fleecetakki ja Rab Nexus Jacket M - fleecetakki sekä suosituin merkki on Mäser.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: laskettelupaidat

  4.38/5

  Perustuu 39 arvosteluun