Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Laskettelupaidat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (20)
  20 / 20 tuotetta

  Laskettelupaidat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Laskettelupaidat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Peak Performance W Rider Hood. - fleecepaita, Mäser Adriane Zip W - poolopaita ja Haglöfs Betula Jacket Women - fleecetakki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Peak Performance.

  Edullisin tuote kategoriassa on Energetics So Cosy W - fleecepaita, jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 34.90 € - 180.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko laskettelupaidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat laskettelupaidat -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 180.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 20 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat laskettelupaidat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Peak Performance W Rider Hood. - fleecepaita, Mäser Adriane Zip W - poolopaita ja Haglöfs Betula Jacket Women - fleecetakki sekä suosituin merkki on Peak Performance.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: laskettelupaidat

  4.38/5

  Perustuu 39 arvosteluun