Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Laskettelupaidat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Laskettelupaidat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Peak Performance M Rider Mid Zip Hood - fleecetakki, Kari Traa Olga Fleece - fleecetakki ja Luhta Hailuoto W - poolopaita. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Peak Performance.

Edullisin tuote kategoriassa on The North Face Teen Glacier Fleece 1/4 Zip - fleecepaita, jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 34.90 € - 129.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko laskettelupaidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat laskettelupaidat -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 30 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat laskettelupaidat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Peak Performance M Rider Mid Zip Hood - fleecetakki, Kari Traa Olga Fleece - fleecetakki ja Luhta Hailuoto W - poolopaita sekä suosituin merkki on Peak Performance.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: laskettelupaidat

4.49/5

Perustuu 76 arvosteluun