Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetLaskettelumonokassit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Laskettelumonokassit
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Laskettelumonokassit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Laskettelumonokassit ja muut Lasketteluvarusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Laskettelumonokassit verkkokaupassamme ovat Peak Performance Vertical Backpack L/XL, Peak Performance Vertical Backpack S/M ja Völkl All Pro Gear Pro Bag. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Peak Performance.

  Edullisin tuote kategoriassa on Intersport Ski & Snowboard Roller Bag, jonka hinta on 89.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 160.00 € - 199.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko laskettelumonokassit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Laskettelumonokassit-kategorian tuotteet saat hintaan 89.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat laskettelumonokassit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Peak Performance Vertical Backpack L/XL, Peak Performance Vertical Backpack S/M ja Völkl All Pro Gear Pro Bag sekä suosituin merkki on Peak Performance.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: laskettelumonokassit

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun