Sisältöön

Lautailuhanskat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Lautailuhanskat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Hestra Isaberg CZone Jr -5 finger - lautailuhanskat, McKINLEY Silk Gloves Sr - lautailuhanskat ja Hestra Heli Ski Female Mitt - lautailuhanskat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Hestra.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Silk Gloves Sr - lautailuhanskat, jonka hinta on 16.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 49.90 € - 159.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko lautailuhanskat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lautailuhanskat -kategorian tuotteet saat hintaan 16.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 159.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lautailuhanskat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Hestra Isaberg CZone Jr -5 finger - lautailuhanskat, McKINLEY Silk Gloves Sr - lautailuhanskat ja Hestra Heli Ski Female Mitt - lautailuhanskat sekä suosituin merkki on Hestra.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: lautailuhanskat

4.74/5

Perustuu 27 arvosteluun