Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Lautailuhanskat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (5)
  5 / 5 tuotetta

  kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät ja muut Lautailuhanskat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat McKINLEY Varun Merino Gloves Ux - lautailuhanskat, McKINLEY Silk Gloves Sr - lautailuhanskat ja Halti Flai Gloves - lautailuhanskat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on McKINLEY.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Varun Merino Gloves Ux - lautailuhanskat, jonka hinta on 16.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 16.90 € - 59.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko lautailuhanskat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat lautailuhanskat -kategorian tuotteet saat hintaan 16.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 59.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat lautailuhanskat -kategorian tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Varun Merino Gloves Ux - lautailuhanskat, McKINLEY Silk Gloves Sr - lautailuhanskat ja Halti Flai Gloves - lautailuhanskat sekä suosituin merkki on McKINLEY.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: lautailuhanskat

  4.71/5

  Perustuu 7 arvosteluun