Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Lautailuhanskat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (19)
  19 / 19 tuotetta

  Lautailuhanskat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Lautailuhanskat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Hestra Heli Ski Female Mitt - lautailuhanskat, McKINLEY Carson II Gloves Jr - lautailuhanskat ja Hestra Heli Ski Female Glove - lautailuhanskat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Hestra.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Carson II Gloves Jr - lautailuhanskat, jonka hinta on 14.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 16.90 € - 149.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko lautailuhanskat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat lautailuhanskat -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 19 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat lautailuhanskat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Hestra Heli Ski Female Mitt - lautailuhanskat, McKINLEY Carson II Gloves Jr - lautailuhanskat ja Hestra Heli Ski Female Glove - lautailuhanskat sekä suosituin merkki on Hestra.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: lautailuhanskat

  4.72/5

  Perustuu 29 arvosteluun