Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Lautailuhousut
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (25)
  25 / 25 tuotetta

  Lautailuhousut kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Lautailuhousut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Colour Wear Cork Pant W - lautailuhousut, Salomon Edge Pants Regular W - lautailuhousut ja The North Face W Lenado Pant - lautailuhousut. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Colour Wear.

  Edullisin tuote kategoriassa on Helly Hansen Daybreaker Fleece Pant M - lautailuhousut, jonka hinta on 60.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 36.00 € - 629.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko lautailuhousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat lautailuhousut -kategorian tuotteet saat hintaan 60.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 629.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 25 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat lautailuhousut -kategorian tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Colour Wear Cork Pant W - lautailuhousut, Salomon Edge Pants Regular W - lautailuhousut ja The North Face W Lenado Pant - lautailuhousut sekä suosituin merkki on Colour Wear.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: lautailuhousut

  4.6/5

  Perustuu 5 arvosteluun