Sisältöön

Lautailuhousut kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Lautailuhousut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Reima Wingon Reimatec toppahousut Jr - lautailuhousut, Icepeak Leary Jr Bib Ski-pants - lautailuhousut ja Reima Proxima Reimatec toppahousut Jr - lautailuhousut. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Reima.

Edullisin tuote kategoriassa on Burton W Oak Fleece - lautailuhousut, jonka hinta on 49.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 74.90 € - 420.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko lautailuhousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lautailuhousut -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 420.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 24 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lautailuhousut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Reima Wingon Reimatec toppahousut Jr - lautailuhousut, Icepeak Leary Jr Bib Ski-pants - lautailuhousut ja Reima Proxima Reimatec toppahousut Jr - lautailuhousut sekä suosituin merkki on Reima.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: lautailuhousut

4.43/5

Perustuu 14 arvosteluun