Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Lautailupipot
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (14)
  14 / 14 tuotetta

  Lautailupipot kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Lautailupipot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat McKINLEY Silk Balaclava Ux - alushuppu, Kari Traa Tikse Headband - panta ja Burton Recycled Kactusbunch pipo. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on McKINLEY.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Delmet Balaclava Jr - alushuppu, jonka hinta on 12.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.90 € - 45.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko lautailupipot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat lautailupipot -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 45.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat lautailupipot -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Silk Balaclava Ux - alushuppu, Kari Traa Tikse Headband - panta ja Burton Recycled Kactusbunch pipo sekä suosituin merkki on McKINLEY.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: lautailupipot

  4.8/5

  Perustuu 5 arvosteluun