Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.



Lautailupipot kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Lautailupipot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat McKINLEY Silk Balaclava Ux - alushuppu, Kari Traa Rose Beanie - pipo ja Kari Traa Tikse Beanie - pipo. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on McKINLEY.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Delmet Balaclava Jr - alushuppu, jonka hinta on 12.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 16.90 € - 39.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko lautailupipot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lautailupipot -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 39.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 15 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lautailupipot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Silk Balaclava Ux - alushuppu, Kari Traa Rose Beanie - pipo ja Kari Traa Tikse Beanie - pipo sekä suosituin merkki on McKINLEY.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: lautailupipot

4.88/5

Perustuu 8 arvosteluun