Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetLautailupipot

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Lautailupipot
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (7)
  7 / 7 tuotetta

  Lautailupipot kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Lautailupipot ja muut Lautailuvaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Lautailupipot verkkokaupassamme ovat Burton Buji Beanie - pipo, Burton Shenandoah Beanie - pipo ja Musto Knitted Beanie - pipo. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Burton.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Silk Balaclava Ux - alushuppu, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 25.00 € - 33.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko lautailupipot maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Lautailupipot-kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 33.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat lautailupipot?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Burton Buji Beanie - pipo, Burton Shenandoah Beanie - pipo ja Musto Knitted Beanie - pipo sekä suosituin merkki on Burton.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: lautailupipot

  5/5

  Perustuu 3 arvosteluun