Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetLautailusukat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Lautailusukat
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta

  Lautailusukat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Lautailusukat ja muut Lautailuvaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Lautailusukat verkkokaupassamme ovat Zeropoint Cross Country Compression Socks W - lautailusukat, Burton Kids' Performance Midweight Sock - lautailusukat ja Bridgedale Ski Mountain Jr - lautailusukat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Zeropoint.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Asio II Ski Socks Jr - lautailusukat, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 17.00 € - 44.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko lautailusukat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Lautailusukat-kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 44.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat lautailusukat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Zeropoint Cross Country Compression Socks W - lautailusukat, Burton Kids' Performance Midweight Sock - lautailusukat ja Bridgedale Ski Mountain Jr - lautailusukat sekä suosituin merkki on Zeropoint.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: lautailusukat

  3.57/5

  Perustuu 7 arvosteluun