Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Lautailusukat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Lautailusukat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Kari Traa Vinst Wool Sock 2pk - lautailusukat, Burton Performance MidWT Sock W - lautailusukat ja Bridgedale Ski Ultra Fit Unisex - lautailusukat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Kari Traa.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Asio II Ski Socks Jr - lautailusukat, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 9.90 € - 229.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko lautailusukat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lautailusukat -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 229.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 21 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lautailusukat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Vinst Wool Sock 2pk - lautailusukat, Burton Performance MidWT Sock W - lautailusukat ja Bridgedale Ski Ultra Fit Unisex - lautailusukat sekä suosituin merkki on Kari Traa.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: lautailusukat

4.36/5

Perustuu 14 arvosteluun