Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Lautailusukat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (11)
  11 / 11 tuotetta

  Lautailusukat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Lautailusukat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Bridgedale Ski Easy On W - lautailusukat, Bridgedale Ski Lightweight M - lautailusukat ja Bridgedale Ski Lightweight W - lautailusukat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bridgedale.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Performance Socks Ux - lautailusukat, jonka hinta on 14.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 20.00 € - 34.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko lautailusukat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat lautailusukat -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 34.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat lautailusukat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bridgedale Ski Easy On W - lautailusukat, Bridgedale Ski Lightweight M - lautailusukat ja Bridgedale Ski Lightweight W - lautailusukat sekä suosituin merkki on Bridgedale.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: lautailusukat

  4.2/5

  Perustuu 10 arvosteluun