Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Lautailufleecet ja väliasut
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (13)
  13 / 13 tuotetta

  Lautailufleecet ja väliasut kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Lautailufleecet ja väliasut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Burton Crown Weatherproof Fz Fleece M - fleecetakki, Peak Performance W Rider Hood. - fleecepaita ja Haglöfs Betula Jacket Women - fleecetakki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Burton.

  Edullisin tuote kategoriassa on Energetics So Cosy W - fleecepaita, jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 89.90 € - 140.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko lautailufleecet ja väliasut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat lautailufleecet ja väliasut -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 140.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat lautailufleecet ja väliasut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Burton Crown Weatherproof Fz Fleece M - fleecetakki, Peak Performance W Rider Hood. - fleecepaita ja Haglöfs Betula Jacket Women - fleecetakki sekä suosituin merkki on Burton.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: lautailufleecet ja väliasut

  4.5/5

  Perustuu 4 arvosteluun