Sisältöön
Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjouk... Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjoukset

Superstartti kevääseen Intersportissa!

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä alkavaan sesonkiin.

  

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 5.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Lautailufleecet ja väliasut kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Lautailufleecet ja väliasut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Kari Traa Olga Fleece - fleecetakki, Peak Performance M Rider Mid Zip Hood - fleecetakki ja The North Face 100 Glacier Full-Zip Fleece Jacket W - fleecetakki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Kari Traa.

Edullisin tuote kategoriassa on The North Face Teen Glacier Fleece 1/4 Zip - fleecepaita, jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 39.90 € - 160.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko lautailufleecet ja väliasut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lautailufleecet ja väliasut -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 160.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 17 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lautailufleecet ja väliasut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Olga Fleece - fleecetakki, Peak Performance M Rider Mid Zip Hood - fleecetakki ja The North Face 100 Glacier Full-Zip Fleece Jacket W - fleecetakki sekä suosituin merkki on Kari Traa.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: lautailufleecet ja väliasut

4.72/5

Perustuu 18 arvosteluun