Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Lautailufleecet ja väliasut
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (14)
  14 / 14 tuotetta

  Lautailufleecet ja väliasut kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Lautailufleecet ja väliasut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Kari Traa Olga Fleece - fleecetakki, Halti Pioneering Naisten Fleecetakki ja Halti Pioneering Miesten Fleecetakki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Kari Traa.

  Edullisin tuote kategoriassa on Kari Traa Olga Fleece - fleecetakki, jonka hinta on 39.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 59.90 € - 119.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko lautailufleecet ja väliasut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat lautailufleecet ja väliasut -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 119.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat lautailufleecet ja väliasut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Olga Fleece - fleecetakki, Halti Pioneering Naisten Fleecetakki ja Halti Pioneering Miesten Fleecetakki sekä suosituin merkki on Kari Traa.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: lautailufleecet ja väliasut

  4.64/5

  Perustuu 11 arvosteluun