Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Lautavoiteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Lautavoiteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Swix Pro HS High Speed 180g - luistovoide, Vauhti PURE PRO NESTELUISTO - pikaluistovoide ja Swix PRO TOP SPEED TURBO 20G - luistovoide. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Swix.

Edullisin tuote kategoriassa on Vauhti Vauhti Kiillotusliina 10m, jonka hinta on 5.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 6.90 € - 199.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko lautavoiteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lautavoiteet -kategorian tuotteet saat hintaan 5.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 52 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lautavoiteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Swix Pro HS High Speed 180g - luistovoide, Vauhti PURE PRO NESTELUISTO - pikaluistovoide ja Swix PRO TOP SPEED TURBO 20G - luistovoide sekä suosituin merkki on Swix.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.