Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Lautavoiteet
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (56)
  56 / 56 tuotetta

  Lautavoiteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Lautavoiteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Vauhti PURE one neste luisto - pikaluistovoide, Vauhti PURE Clean & Glide - pikaluistovoide ja Vauhti PURE UP neste luistovoide - pikaluistovoide. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Vauhti.

  Edullisin tuote kategoriassa on Swix Pleksisikli 5mm., jonka hinta on 6.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 7.90 € - 119.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko lautavoiteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat lautavoiteet -kategorian tuotteet saat hintaan 6.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 119.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 56 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat lautavoiteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Vauhti PURE one neste luisto - pikaluistovoide, Vauhti PURE Clean & Glide - pikaluistovoide ja Vauhti PURE UP neste luistovoide - pikaluistovoide sekä suosituin merkki on Vauhti.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: lautavoiteet

  5/5

  Perustuu 2 arvosteluun