Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Lautavoiteet
 • Väri
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (15)
  15 / 15 tuotetta

  Lautavoiteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Lautavoiteet ja muut Lumilautailu-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Lautavoiteet verkkokaupassamme ovat Vauhti Pure Up nestemäiset luistovahat 80ml - pikaluistovoide, Vauhti Vauhti Pure Up luistovahat 45g - luistovoide ja Vauhti Vauhti Pure One Luistovoiteet 60g - luistovoide. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Vauhti.

  Edullisin tuote kategoriassa on Vauhti Vauhti LF Mid Liquid Glide - pikaluistovoide, jonka hinta on 13.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 13.90 € - 59.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko lautavoiteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Lautavoiteet-kategorian tuotteet saat hintaan 13.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 59.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 12 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat lautavoiteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Vauhti Pure Up nestemäiset luistovahat 80ml - pikaluistovoide, Vauhti Vauhti Pure Up luistovahat 45g - luistovoide ja Vauhti Vauhti Pure One Luistovoiteet 60g - luistovoide sekä suosituin merkki on Vauhti.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: lautavoiteet

  5/5

  Perustuu 2 arvosteluun