Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Lumilautailulasit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Lumilautailulasit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Oakley O-Frame Pro 2.0 XL Black Red w/ DarkGrey&Persimmon - lumilautailulasit, Oakley O-Frame Pro 2.0 XL White Red w/ DarkGrey&Persimmon - lumilautailulasit ja Oakley O-Frame Pro 2.0 XM Black Red w/ DarkGrey&Persimmon - lumilautailulasit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Oakley.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Freeze 2.0 Jr - lumilautailulasit, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 59.90 € - 139.95 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko lumilautailulasit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lumilautailulasit -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 139.95 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lumilautailulasit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Oakley O-Frame Pro 2.0 XL Black Red w/ DarkGrey&Persimmon - lumilautailulasit, Oakley O-Frame Pro 2.0 XL White Red w/ DarkGrey&Persimmon - lumilautailulasit ja Oakley O-Frame Pro 2.0 XM Black Red w/ DarkGrey&Persimmon - lumilautailulasit sekä suosituin merkki on Oakley.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: lumilautailulasit

4/5

Perustuu 2 arvosteluun