Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Lumilautailulasit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Lumilautailulasit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Bolle Blanca Black Chrome - lumilautailulasit, Oakley O-Frame Pro 2.0 XM Black Red w/ DarkGrey&Persimmon - lumilautailulasit ja Oakley O-Frame Pro 2.0 XL Black Red w/ DarkGrey&Persimmon - lumilautailulasit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bolle.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Freeze 2.0 Jr - lumilautailulasit, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 49.90 € - 179.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko lumilautailulasit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lumilautailulasit -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 179.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lumilautailulasit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bolle Blanca Black Chrome - lumilautailulasit, Oakley O-Frame Pro 2.0 XM Black Red w/ DarkGrey&Persimmon - lumilautailulasit ja Oakley O-Frame Pro 2.0 XL Black Red w/ DarkGrey&Persimmon - lumilautailulasit sekä suosituin merkki on Bolle.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: lumilautailulasit

4.4/5

Perustuu 5 arvosteluun