Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetLumilautailulasit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Lumilautailulasit
 • Väri
 • Merkki
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (10)
  10 / 10 tuotetta

  Lumilautailulasit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Lumilautailulasit ja muut Lumilautailu-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Lumilautailulasit verkkokaupassamme ovat Oakley O-Frame Pro 2.0 XL White Red w/ DarkGrey&Persimmon - lumilautailulasit, Oakley O-Frame Pro 2.0 XL Black Red w/ DarkGrey&Persimmon - lumilautailulasit ja Oakley O-Frame Pro 2.0 XM Black Red w/ DarkGrey&Persimmon - lumilautailulasit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Oakley.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Ten-Seven Revo Jr - lumilautailulasit, jonka hinta on 49.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 69.90 € - 230.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko lumilautailulasit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Lumilautailulasit-kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 230.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat lumilautailulasit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Oakley O-Frame Pro 2.0 XL White Red w/ DarkGrey&Persimmon - lumilautailulasit, Oakley O-Frame Pro 2.0 XL Black Red w/ DarkGrey&Persimmon - lumilautailulasit ja Oakley O-Frame Pro 2.0 XM Black Red w/ DarkGrey&Persimmon - lumilautailulasit sekä suosituin merkki on Oakley.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: lumilautailulasit

  4/5

  Perustuu 2 arvosteluun