Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Lumilautailulasit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (11)
  11 / 11 tuotetta

  Lumilautailulasit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Lumilautailulasit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Salomon S/MAX SIGMA - lumilautailulasit, Sweet Protection Durden laskettelulasit - lumilautailulasit ja Sweet Protection Durden RIG Reflect laskettelulasi - lumilautailulasit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Freeze 2.0 Jr - lumilautailulasit, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 34.90 € - 239.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko lumilautailulasit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat lumilautailulasit -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 239.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat lumilautailulasit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon S/MAX SIGMA - lumilautailulasit, Sweet Protection Durden laskettelulasit - lumilautailulasit ja Sweet Protection Durden RIG Reflect laskettelulasi - lumilautailulasit sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: lumilautailulasit

  4/5

  Perustuu 2 arvosteluun