Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetSelkäpanssarit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Selkäpanssarit
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (2)
  2 / 2 tuotetta

  Selkäpanssarit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Selkäpanssarit ja muut Lumilautailu-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Selkäpanssarit verkkokaupassamme ovat Salomon Flexcell W - selkäpanssari, Salomon Flexcell Jr - selkäpanssari ja Sweet Protection Protector Vest W - selkäpanssari. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

  Edullisin tuote kategoriassa on Salomon Flexcell Jr - selkäpanssari, jonka hinta on 99.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 139.00 € - 149.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko selkäpanssarit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Selkäpanssarit-kategorian tuotteet saat hintaan 99.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat selkäpanssarit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Flexcell W - selkäpanssari, Salomon Flexcell Jr - selkäpanssari ja Sweet Protection Protector Vest W - selkäpanssari sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.