Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Selkäpanssarit
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (9)
  9 / 9 tuotetta

  Selkäpanssarit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Selkäpanssarit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Sweet Protection Protector Vest M - selkäpanssari, Salomon Flexcell Pro - selkäpanssari ja Salomon Flexcell M - selkäpanssari. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Sweet Protection.

  Edullisin tuote kategoriassa on Salomon Flexcell Pro Jr - selkäpanssari, jonka hinta on 79.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 99.90 € - 149.95 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko selkäpanssarit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat selkäpanssarit -kategorian tuotteet saat hintaan 79.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.95 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat selkäpanssarit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Sweet Protection Protector Vest M - selkäpanssari, Salomon Flexcell Pro - selkäpanssari ja Salomon Flexcell M - selkäpanssari sekä suosituin merkki on Sweet Protection.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: selkäpanssarit

  5/5

  Perustuu 2 arvosteluun