Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Selkäpanssarit
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (6)
  6 / 6 tuotetta
   
  Salomon
  Flexcell Pro - selkäpanssari
  150,00 €
  119,00 €
  30 pv alin hinta: 119,00 €
   
  Salomon
  Flexcell Pro W - selkäpanssari
  150,00 €
  119,00 €
  30 pv alin hinta: 119,00 €
  1 väri
  Salomon
  Flexcell Pro Jr - selkäpanssari
  100,00 €
  79,90 €
  30 pv alin hinta: 79,90 €

  Selkäpanssarit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Selkäpanssarit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Marker MARKER BODY VEST MAP 2.0 JR - selkäpanssari, Sweet Protection Protector Vest M - selkäpanssari ja Sweet Protection Protector Vest W - selkäpanssari. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Marker.

  Edullisin tuote kategoriassa on Salomon Flexcell Pro Jr - selkäpanssari, jonka hinta on 79.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 99.90 € - 149.95 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko selkäpanssarit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat selkäpanssarit -kategorian tuotteet saat hintaan 79.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.95 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat selkäpanssarit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Marker MARKER BODY VEST MAP 2.0 JR - selkäpanssari, Sweet Protection Protector Vest M - selkäpanssari ja Sweet Protection Protector Vest W - selkäpanssari sekä suosituin merkki on Marker.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: selkäpanssarit

  5/5

  Perustuu 2 arvosteluun