Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Padel
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (102)
  102 / 102 tuotetta

  Padel

  Padel on hauska ja kuntoa kohottava mailapeli, jossa yhdistyy elementtejä sekä tenniksestä että squashista. Padelissa pallo saa kimmota kentän ja seinien kautta, joten lyöntimahdollisuuksia on paljon ja pallot ovat yleensä pidempiä verrattuna muihin mailapeleihin. Laji sopii erinomaisesti kaiken ikäisille, kuntoisille ja tasoisille pelaajille. Padelia pelataan aina kaksihenkisin joukkuein nelinpelinä, joten laji on selvästi muita mailapelejä sosiaalisempi. Padel on Suomessa vielä melko uusi urheilulaji, mutta innostuneiden harrastajien joukko kasvaa koko ajan.

  Jotta pääset alkuun padelin pelaamisessa, tarvitset padelmailan sekä padelpalloja. Padelmailassa on pieniä reikiä, mutta ei jousia. Padelmaila on pienempi kuin tennismaila, minkä ansiosta sen käsittely on erittäin helppoa kaiken tasoisille pelaajille. Maila on painoltaan noin 355-395g eli hieman painavampi kuin tennismaila. Mailoja löytyy niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin harrastalijoille. Intersportin runsaasta valikoimasta löydät padelmailat lajin johtavilta merkeiltä, kuten Wilson ja adidas.

  Mailan lisäksi pelikentälle tarvitaan myös muut padelvarusteet sekä sopiva urheiluvaatetus. Padelpallot ovat samanlaisia kuin tennispallot, mutta niissä on vähemmän painetta, joten ne sopivat paremmin pienelle padelkentällä ja seinien kautta pelattavaan peliin. Palloja saattaa pelin aikana kulua useampikin, joten niitä kannattaa hankkia useamman pallon setti. Palloja löytyy erilaisille alustoille niin sisä- kuin ulkopelejä varten. Hyvä padel-laukku on ehdoton varuste, jokaiselle padelin aktiiviselle harrastajalle. Padel-laukussa kulkevat näppärästi kaikki pelivarusteet: maila, pallot, urheiluvaatteet ja sisäpelikengät.

  Mistä parhaat varusteet padeliin? Olipa ostoslistallasi hyvä padelmaila tai laadukkaat padelvarusteet, Intersportin suuresta valikoimasta löydät etsimäsi. Kattavasta valikoimasta löydät myös padelmailat, sisäpelikengät ja padel-laukut. Tilaa kaikki padelvarusteet netistä tai tutustu suureen valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassa. Jos kaipaat neuvoja tuotteiden valinnassa tai etsit tiettyä tuotetta, asiantuntevat myyjämme ovat apunasi.

  Paljonko padel maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Padel-kategorian tuotteet saat hintaan 5.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 299.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 53 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat padel?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Asics Padel Lima FF W - padelkengät, Under Armour Woven Graphic WM Shorts M - shortsit ja Dunlop Rapid Control 2.0 - padelmaila sekä suosituin merkki on Asics.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: padel

  3.94/5

  Perustuu 16 arvosteluun