Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetPadelmailat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Padelmailat
 • Merkki
 • Painopiste
 • Muoto
 • Taitotaso
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (36)
  36 / 36 tuotetta

  Padelmailat

  Padelmaila on niin aloittelijan kuin ammattilaispelaajan tärkein varuste. Vaikka padelmaila muistuttaa hieman tennismailaa, se on kooltaan pienempi, lyhytvartisempi ja jänneverkon sijaan lyöntipinta on kova, rei’itetty taso. Pelaajan taitotaso sekä pelityyli vaikuttavat siihen millainen padelmaila kannattaa valita. Tämän vuoksi mailan hankinnassa suositellaan kiinnittämään huomiota erityisesti mailan muotoon sekä painoon.

  Padelmailoja on saatavilla pyöreän-, timantin- sekä pisaranmuotoisia. Pyöreänmuotoinen maila sopii kaiken tasoisille pelaajille ja sitä suositellaan yleensä aloittelijoille ensimmäiseksi mailaksi. Pyöreissä mailoissa painopiste on lähempänä vartta ja ideaali osumisalue, eli sweetspot, on suurempi. Tämä helpottaa mailalla lyömistä ja parantaa lyönnin tarkkuutta sekä kontrollia.

  Timantinmuotoinen padelmaila on kärkipainoitteinen ja sweetspot on pienempi verrattuna pyöreään mailaan. Taitavan pelaajan käsissä timantinmuotoisella padelmailalla saa lyöntiin erittäin kovan vauhdin. Huonomman kontrollin vuoksi kärkipainotteinen maila vaatii pelaajalta erinomaista lyöntitekniikkaa ja siten mailaa suositellaan yleensä vain ammattilaispelaajille.

  Pisaranmuotoinen padelmaila on pyöreän- sekä timantinmuotoisen mailan yhdistelmä. Mailan sweetspot on suurempi verrattuna timantinmuotoiseen mailaan, mutta lyönnin voimantuotto on parempi kuin pyöreässä mailassa. Tämän vuoksi hybridimalli sopii erinomaisesti sekä kilpapelaajille että harrastelijoille.

  Muodon lisäksi padelmailan paino on tärkeä tekijä hyvän mailan valinnassa. Mailojen paino sijoittuu yleensä 355 ja 395 gramman välille, ja padelmailan sanotaan olevan kevyt, jos se painaa maksimissaan 375 grammaa. Usein kevyempiä mailoja suositellaan aloittelijoille, ja taitojen kehittyessä siirrytään vähitellen painavampaan malliin. Naiset ja juniorit käyttävät tyypillisesti hieman kevyempiä mailoja kuin miehet.

  Sekä Wilson että Adidas tarjoavat huippu padelmailoja miehille, naisille ja junioreille. Olit sitten aloittelija tai kokenut ammattilainen, Intersportin laajasta valikoimasta löydät varmasti sopivan padelmailan jokaiseen pelityyliin. Tilaa padelmaila kätevästi netistä tai tutustu mailavalikoimaamme läheisimmässä Intersport-myymälässä. Katso myös muut varusteemme harrastuksesi tueksi, kuten padelpallot, padellaukut, urheiluvaatteet sekä sisäpelikengät.

  Paljonko padelmailat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Padelmailat-kategorian tuotteet saat hintaan 69.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 299.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat padelmailat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Dunlop Rapid Control 2.0 - padelmaila, Wilson Pro Staff Elite TX Padel - padelmaila ja Wilson Pro Staff Team TX padel - padelmaila sekä suosituin merkki on Dunlop.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: padelmailat

  5/5

  Perustuu 3 arvosteluun