Sisältöön
Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjou... Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETPadelmailat

Padelmaila on niin aloittelijan kuin ammattilaispelaajan tärkein varuste. Vaikka padelmaila muistuttaa hieman tennismailaa, se on kooltaan pienempi, lyhytvartisempi ja jänneverkon sijaan lyöntipinta on kova, rei’itetty taso. Pelaajan taitotaso sekä pelityyli vaikuttavat siihen millainen padelmaila kannattaa valita. Tämän vuoksi mailan hankinnassa suositellaan kiinnittämään huomiota erityisesti mailan muotoon sekä painoon.

Padelmaila aloittelijalle tai kokeneelle harrastajalle

Padelmailoja on saatavilla pyöreän-, timantin- sekä pisaranmuotoisia:

  • Pyöreänmuotoinen padel-maila sopii kaiken tasoisille pelaajille ja sitä suositellaan yleensä aloittelijoille ensimmäiseksi mailaksi. Pyöreissä mailoissa painopiste on lähempänä vartta ja ideaali osumisalue, eli sweetspot, on suurempi. Tämä helpottaa mailalla lyömistä ja parantaa lyönnin tarkkuutta sekä kontrollia.
  • Timantinmuotoinen padelmaila on kärkipainoitteinen ja sweetspot on pienempi verrattuna pyöreään mailaan. Taitavan pelaajan käsissä timantinmuotoisella padelmailalla saa lyöntiin erittäin kovan vauhdin. Huonomman kontrollin vuoksi kärkipainotteinen maila vaatii pelaajalta erinomaista lyöntitekniikkaa ja siten mailaa suositellaan yleensä vain ammattilaispelaajille.
  • Pisaranmuotoinen padel-maila on pyöreän- sekä timantinmuotoisen mailan yhdistelmä. Mailan sweetspot on suurempi verrattuna timantinmuotoiseen mailaan, mutta lyönnin voimantuotto on parempi kuin pyöreässä mailassa. Tämän vuoksi hybridimalli sopii erinomaisesti sekä kilpapelaajille että harrastelijoille.

Muodon lisäksi padel mailan paino on tärkeä tekijä hyvän mailan valinnassa. Padel mailojen paino sijoittuu yleensä 355 ja 395 gramman välille, ja padelmailan sanotaan olevan kevyt, jos se painaa maksimissaan 375 grammaa. Usein kevyempiä mailoja suositellaan aloittelijoille, ja taitojen kehittyessä siirrytään vähitellen painavampaan malliin. Naiset ja juniorit käyttävät tyypillisesti hieman kevyempiä mailoja kuin miehet.

Paras padelmaila Intersportin valikoimasta

Sekä Wilson-padelmailat että RS-padelmailat ovat huippu padelmailoja miehille, naisille ja junioreille. Olit sitten aloittelija tai kokenut ammattilainen, Intersportin laajasta valikoimasta löydät varmasti sopivan padelmailan jokaiseen pelityyliin. Tilaa padelmaila kätevästi netistä tai tutustu mailavalikoimaamme läheisimmässä Intersport-myymälässä. Katso myös muut varusteemme harrastuksesi tueksi, kuten padelpallot, padellaukut, urheiluvaatteet sekä padelkengät.

Paljonko padelmailat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat padelmailat -kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 369.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 34 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat padelmailat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat babolat Revenge Pro - padelmaila, Oxdog Ultimate Match HES-Carbon SilentSpeed 3D DM padelmaila ja Oxdog Ultimate Tour HES-Carbon SilentSpeed 3D DM -padelmaila sekä suosituin merkki on babolat.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: padelmailat

5/5

Perustuu 1 arvosteluun