Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINUrheiluvaatteet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Urheiluvaatteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Laji
 • Tuotekategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3573)
  3573 / 3573 tuotetta
  3 väriä
  Under Armour
  Tech 6in 2 pack - bokserit
  35.00 €
  24.90 €
  2 väriä
  adidas
  Bathrobe Unisex - kylpytakki
  90.00 €
  69.90 €

  Urheiluvaatteet

  Hyvät urheiluvaatteet tekevät liikkumisesta entistäkin nautinnollisempaa ja tehokkaampaa. Toisin kuin tavalliset vaatteet, tekniset urheiluvaatteet on suunniteltu tukemaan erilaisten lajien fyysisiä vaatimuksia – ne joustavat, hengittävät ja pitävät olosi mukavana vaativissakin olosuhteissa ja hiostavimmankin suorituksen aikana. Urheiluvaatteiden leikkaukset myötäilevät kehon luonnollisia liikeratoja ja tukevat lihaksia. Urheiluvaatteissa hyödynnetään myös erilasia teknisiä materiaaleja, kuten polyesteria, lycraa ja spandexia. Tekniset materiaalit siirtävät tehokkaasti iholta erittyvää kosteutta ja pitävät sen kuivana urheilusuorituksen ajan. Tekninen materiaali myös kuivuu luonnonkuituja nopeammin. Myös urheiluvaatteiden yksityiskohdat on yleensä suunniteltu lisäämään mukavuutta ja parantamaan suoritusta. Esimerkiksi juoksutakista saattaa löytyä hengittävyyttä parantavat ventilaatioaukot sekä vesitiiviillä vetoketjuilla. Koska sääolosuhteet vaihtelevat Suomessa vuoden ympäri ja erilaisilla lajeilla on erityyppiset fyysiset vaatimukset, jokaisen liikkujan vaatekaapista tulisikin löytyä erilaisia urheiluvaatteita erilaisiin käyttötarkoituksiin.

  Millaisia urheiluvaatteita sinä etsit? Itselle sopivat urheiluvaatteet kannattaa valita aina oman lajin vaatimusten mukaisesti – esimerkiksi juoksuun, ulkoiluun ja kuntosalitreenaamiseen tarvitaan omanlaisensa vaatteet. Vaatteita valitessa kannattaa huomioida vallitsevat sääolosuhteet sekä kiinnittää erityistä huomiota materiaaleihin ja yksityiskohtiin. Juoksuvaatteet ja treenivaatteet saavat olla istuvia, joustavia ja mahdollisimman hengittäviä. Naisille ehdoton vaate juoksuun ja teeniin ovat myös tukevat ja laadukkaat urheiluliivit. Ulkoiluvaatteet ja talvilajeihin suunnatut vaatteet valitaan sen sijaan sään ja vuodenaikojen ehdoilla – niiden valinnassa kannattaa panostaa laadukkaisiin säänkestäviin materiaaleihin sekä valita niiden alle tulevat vaatekerrokset huolellisesti. Jääkiekkoon, jalkapalloon ja muihin pallopeleihin löytyy yleensä niihin erityisesti suunnatut harjoittelu- ja pelivaatteet. Etsitpä varustusta mihin lajiin tahansa, urheiluvaatteiden ei milloinkaan tarvitse olla tylsiä – värikkäistä ja tyylikkäästi leikatuista urheiluvaatteista saat motivaatiota ja lisävirtaa tiukkoihin suorituksiin!

  Etsitkö laadukkaita ja tyylikkäitä urheiluvaatteita? Intersportista löydät kaikki parhaat urheilutakit, urheilupaidat, kompressiovaatteet, trikoot ja muut urheiluun tarvittavat vaatteet. Meiltä löydät kattavan valikoiman eri lajeihin sopivia vaatteita – juoksuvaatteet, treenivaatteet, jalkapallovaatteet, ulkoiluvaatteet ja paljon muuta. Olipa mielessäsi sitten naisten vaatteet, miesten vaatteet tai nuorten vaatteet, meiltä löydät etsimäsi. Jos kaipaat apua juuri sinun lajiisi sopivien urheiluvaatteiden valinnassa tai oikean koon löytämisessä, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään parhaan vaihtoehdon. Tilaa urheiluvaatteet netistä tai osta ne lähimmästä Intersport-kaupasta. Muista hankkia myös muut jalkineet ja varusteet urheiluun – tutustu esimerkiksi juoksukenkiin, ulkoilukenkiin, treenikenkiin, juoksuvarusteisiin ja treenivarusteisiin.

  Paljonko urheiluvaatteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat urheiluvaatteet -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 800.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3573 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat urheiluvaatteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Rose High Waist Pants - pitkät alushousut, Devold Multi Sport Set M - aluskerrasto ja Bula Geo Merino Wool Pants - pitkät alushousut sekä suosituin merkki on Kari Traa.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: urheiluvaatteet

  4.48/5

  Perustuu 6515 arvosteluun