Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiVinkit maastosähköpyörän hankintaan
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Sähkömaastopyörät kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Sähkömaastopyörät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Helkama Helkama FE584 12v 27,5" - maastosähköpyörä, Merida eOne-Forty 475 - maastosähköpyörä ja Merida eOne-Sixty 10K - maastosähköpyörä. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Helkama.

Edullisin tuote kategoriassa on Helkama FE8 e-fat bike 8-v - maastosähköpyörä, jonka hinta on 2490.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 3199.00 € - 10999.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko sähkömaastopyörät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat sähkömaastopyörät -kategorian tuotteet saat hintaan 2490.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 10999.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 25 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat sähkömaastopyörät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helkama Helkama FE584 12v 27,5" - maastosähköpyörä, Merida eOne-Forty 475 - maastosähköpyörä ja Merida eOne-Sixty 10K - maastosähköpyörä sekä suosituin merkki on Helkama.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: sähkömaastopyörät

5/5

Perustuu 1 arvosteluun