Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Ketjut kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Ketjut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Shimano NX-10 1v ketju - pyöränketju, Shimano CN-E6090 10v ketju E-BIKE - pyöränketju ja Shimano CN-E6070 9v ketju E-BIKE - pyöränketju. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Shimano.

Edullisin tuote kategoriassa on Shimano NX-10 1v ketju - pyöränketju, jonka hinta on 12.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 34.90 € - 52.50 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko ketjut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat ketjut -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 52.50 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat ketjut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Shimano NX-10 1v ketju - pyöränketju, Shimano CN-E6090 10v ketju E-BIKE - pyöränketju ja Shimano CN-E6070 9v ketju E-BIKE - pyöränketju sekä suosituin merkki on Shimano.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.