Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Ketjut
 • Kohderyhmä
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (10)
  10 / 10 tuotetta

  Ketjut kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Ketjut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Shimano NX-10 1v ketju - pyöränketju, Shimano Shimano HG40 ketju - pyöränketju ja Shimano HG54 10v Deore Ketju - pyöränketju. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Shimano.

  Edullisin tuote kategoriassa on Shimano NX-10 1v ketju - pyöränketju, jonka hinta on 12.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.50 € - 52.50 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko ketjut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat ketjut -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 52.50 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat ketjut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Shimano NX-10 1v ketju - pyöränketju, Shimano Shimano HG40 ketju - pyöränketju ja Shimano HG54 10v Deore Ketju - pyöränketju sekä suosituin merkki on Shimano.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: ketjut

  4/5

  Perustuu 1 arvosteluun