Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetTyösuhdeleasingpyörät

Työsuhdepyörä on verovapaa etu, jonka yritys tarjoaa työntekijöilleen. Pyörä on tarkoitettu työntekijän henkilökohtaiseen käyttöön ja sillä saa ajaa työmatkojen lisäksi myös vapaa-ajalla. Tutustu Intersportin tarjoamiin työsuhdeleasingpyöriin alla.

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Työsuhdeleasingpyörät
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (30)
  30 / 30 tuotetta
  2 väriä
  Helkama
  E7 28" 7v - citysähköpyörä
  2549.00 €
  2449.00 €
  2 väriä
  Helkama
  E7i 28" 7v E6110 - citysähköpyörä
  2999.00 €
  2899.00 €

  Työsuhdepolkupyörät kätevästi verkkokaupasta

  Työsuhdepyörän verotus

  Työsuhdepolkupyörä hankitaan leasingsopimuksella tai työnantajan järjestämänä. Polkupyörästä saatua veroetua kutsutaan nimellä polkupyöräetu. Työsuhdepolkupyörä on täysin verovapaata tuloa, kun sen kustannukset yltävät 1200 euroon asti vuodessa. Eli etu ei siis ansiotulojen verotusta, kun kustannukset pysyvät tämän alla. Työsuhdepyörää hankkiessa, kannattaa ensimmäiseksi selvittää työnantajalta, millaista polkupyöräetua työnantaja tarjoaa.

  Sähköpyörä leasingilla

  Työsuhdepyöräksi voi myös hankkia suositun ja laadukkaan sähköpyörän. Leasingsopimuksen tekeminen on helppoa ja vaivatonta Intersportin verkkokaupassa sekä Intersport-kaupoissa. Vaikka laadukkaan sähköpyörän hinta on usein 2000 eurosta ylöspäin, niin ei hätää – voit tehdä 3-4 vuoden leasing-sopimuksen, jolloin kustannukset pysyvät verovapaan rajan alapuolella.

  Työsuhdepyöräetu on verovapaa etu

  Työsuhdepyöräedussa säästöä tulee juuri verovapauden ansiosta. 1200 euroon asti ylettyvät kustannukset vuositasolla eivät nosta ansiotulojen verotusta. Intersport tarjoaa hyvin helppoa tapaa hoitaa työsuhdepyöräleasing – sopimus hoituu verkkosivuilla jopa muutamassa minuutissa.