Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiTyösuhdepyörät

Työsuhdepyörä on tuleverovapaa luontoisetu. Etua voit hyödyntää 1200 euroon asti vuosittain. Tutustu työsuhdepyöräetuun tällä sivustolla ja löydä sinulle paras työsuhdepyörä!

Työsuhdepyörät Intersportista.

Mikä on työsuhdepyöräetu?

Mietityttääkö, miten työsuhdepyörä toimii? Työsuhdepyörän verotus mahdollistaa säästämisen polkupyörän hankinnassa, sillä työsuhdepolkupyörä on verovapaa etu, jota työntekijä voi hyödyntää 1200 euroon asti vuosittain. Työsuhdepyörä on hankinnan jälkeen vapaasti käytettävissä ja sitä voi käyttää vapaasti myös työmatkojen ulkopuolella. Työsuhdepyöräetu ei myöskään vaikuta kilometrikorvauksiin autolla. Tutustu työsuhdepyöräetuun lisää artikkelistamme verkkosivuilla. Intersport tekee yhteistyötä esimerkiksi EpassiBiken, GoByBiken ja Vapauden kanssa.

Kannattaako työsuhdepyörä?

Työsuhdepyörä on kannattava ja kätevä tapa hankkia sähköpyörä tai polkupyörä omaan käyttöön edullisesti. Työnantaja määrittelee, tarjotaanko työsuhdepolkupyöräetu osana palkkaa vai palkan päälle. Työsuhdepyörän hankintakustannuksia pystyy helposti vertailemaan operaattoreiden sivuilta löytyvällä työsuhdepyörä laskurilla. Tutustu kätevästi esimerkiksi tässä laskurissa, josta näet kätevästi edun tuoman hyödyn. Työsuhdepyörä on yrittäjälle kätevä ja edullinen tapa edistää työhyvinvointia, sillä pyörää ei tarvitse ostaa suoraan.

Mikä työsuhdepyörä kannattaa hankkia?

Työsuhdepyöräksi voi hankkia minkä tahansa Intersportin valikoimasta löytyvän tavallisen polkupyörän tai sähköpyörän ja siihen Verohallinnon hyväksymät lisävarusteet. Työsuhdepyörä on myös vakuutettu koko vuokrakauden ajan ja työntekijällä on mahdollisuus lunastaa pyörä itselleen edulliseen hintaan sopimuskauden päätteeksi. Intersportin valikoimasta löytyvät sähköpyörät täyttävät tieliikennelain vaatimukset polkupyörästä. Työsuhdepyöräedun tuoma säästö on noin 20-35% verrattuna pyörän hankkimiseen ilman pyöräetua.

Työsuhdepyöräedun hyödyntäminen Intersportissa

Työsuhdepyöräedun hyödyntäminen Intersportissa käy helposti. Kun työntekijällä on tiedossa työsuhdepyöräoperaattori, jonka kanssa työnantajalla on sopimus, voi työntekijä suunnata lähimpään Intersport-kauppaan, jossa asiantunteva ja palvelualtis henkilökunta auttaa löytämään sopivan työsuhdepyörän.

Miten työsuhdepyörä hankitaan?

Työsuhdepyörä hankitaan yleisimmin työnantajan valitseman leasing-palveluntarjoajan kautta. Kun työntekijä on saanut työnantajalta hyväksynnän sekä käytettävissä olevan operaattorin, voi hän valita haluamansa pyörän Intersport-kaupoista tai verkosta. Intersport toimii yhteistyössä GoByBiken, Vapauden ja EPassiBiken kanssa. 

Työsuhdepolkupyörät kätevästi Intersportista

Työsuhdepyörän verotus

Työsuhdepolkupyörä hankitaan leasingsopimuksella tai työnantajan järjestämänä. Polkupyörästä saatua veroetua kutsutaan nimellä polkupyöräetu. Työsuhdepolkupyörä on täysin verovapaata tuloa, kun sen kustannukset yltävät 1200 euroon asti vuodessa. Eli etu ei siis ansiotulojen verotusta, kun kustannukset pysyvät tämän alla. Työsuhdepyörää hankkiessa, kannattaa ensimmäiseksi selvittää työnantajalta, millaista polkupyöräetua työnantaja tarjoaa.

Mitä työsuhdepyörä maksaa työntekijälle?

Työsuhdepyörän hankkiminen säästää usein noin 20-30% pyörän suorahankintahinnasta. Vaikka hankit pyörän työsuhdepyöräksi, on se käytettävissä täysin vapaasti myös vapaa-ajalla. Työsuhdepyörän hintaan sekä siitä syntyvään säästöön voit tutustua kätevästi palveluntarjoajien laskureilla. Laskuri huomioi koko sopimuskauden aikana syntyneet säästöt sekä hinnan, mukaan lukien rahoitus- ja vakuutuskulut.

Sähköpyörä leasingilla

Työsuhdepyöräksi voi myös hankkia suositun ja laadukkaan sähköpyörän. Työsuhdepyörä leasingsopimuksen tekeminen on helppoa ja vaivatonta Intersportin verkkokaupassa sekä Intersport-kaupoissa. Vaikka laadukkaan sähköpyörän hinta on usein 2000 eurosta ylöspäin, niin ei hätää – voit tehdä 3-4 vuoden leasing-sopimuksen, jolloin kustannukset pysyvät verovapaan rajan alapuolella.

Työsuhdepyöräetu on verovapaa etu

Työsuhdepyöräedussa säästöä tulee juuri verovapauden ansiosta. 1200 euroon asti ylettyvät kustannukset vuositasolla eivät nosta ansiotulojen verotusta. Intersport tarjoaa hyvin helppoa tapaa hoitaa työsuhdepyöräleasing – sopimus hoituu verkkosivuilla jopa muutamassa minuutissa.