Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

Työsuhdeleasingpyörät

Työsuhdepyörä on verovapaa etu, jonka yritys tarjoaa työntekijöilleen. Pyörä on tarkoitettu työntekijän henkilökohtaiseen käyttöön ja sillä saa ajaa työmatkojen lisäksi myös vapaa-ajalla. Tutustu Intersportin tarjoamiin työsuhdeleasingpyöriin alla.

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Työsuhdeleasingpyörät
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (57)
  57 / 57 tuotetta
  keskiviikko
  1 väri
  Helkama
  FE8 e-fat bike 8-v - maastosähköpyörä
  3149,00 €
  2899,00 €
  30 pv alin hinta: 3149,00 €
  keskiviikko
  1 väri
  Helkama
  e-Hybrid 9 28" 9-v 52 cm - miesten hybridisähköpyörä
  3149,00 €
  2999,00 €
  30 pv alin hinta: 3149,00 €

  Työsuhdepolkupyörät kätevästi verkkokaupasta

  Työsuhdepyörän verotus

  Työsuhdepolkupyörä hankitaan leasingsopimuksella tai työnantajan järjestämänä. Polkupyörästä saatua veroetua kutsutaan nimellä polkupyöräetu. Työsuhdepolkupyörä on täysin verovapaata tuloa, kun sen kustannukset yltävät 1200 euroon asti vuodessa. Eli etu ei siis ansiotulojen verotusta, kun kustannukset pysyvät tämän alla. Työsuhdepyörää hankkiessa, kannattaa ensimmäiseksi selvittää työnantajalta, millaista polkupyöräetua työnantaja tarjoaa.

  Sähköpyörä leasingilla

  Työsuhdepyöräksi voi myös hankkia suositun ja laadukkaan sähköpyörän. Leasingsopimuksen tekeminen on helppoa ja vaivatonta Intersportin verkkokaupassa sekä Intersport-kaupoissa. Vaikka laadukkaan sähköpyörän hinta on usein 2000 eurosta ylöspäin, niin ei hätää – voit tehdä 3-4 vuoden leasing-sopimuksen, jolloin kustannukset pysyvät verovapaan rajan alapuolella.

  Työsuhdepyöräetu on verovapaa etu

  Työsuhdepyöräedussa säästöä tulee juuri verovapauden ansiosta. 1200 euroon asti ylettyvät kustannukset vuositasolla eivät nosta ansiotulojen verotusta. Intersport tarjoaa hyvin helppoa tapaa hoitaa työsuhdepyöräleasing – sopimus hoituu verkkosivuilla jopa muutamassa minuutissa.