Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Termospullot kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Termospullot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CamelBak Hot cap 0,35l, CamelBak Forge Flow 0.35 L termosmuki ja Casall Eco Cold 0,5l Termosjuomapullo. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CamelBak.

Edullisin tuote kategoriassa on Casall Eco Cold 0,5l Termosjuomapullo, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 29.90 € - 36.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko termospullot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat termospullot -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 36.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat termospullot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CamelBak Hot cap 0,35l, CamelBak Forge Flow 0.35 L termosmuki ja Casall Eco Cold 0,5l Termosjuomapullo sekä suosituin merkki on CamelBak.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: termospullot

4.75/5

Perustuu 4 arvosteluun