Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Termospullot
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (7)
  7 / 7 tuotetta

  Termospullot kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Termospullot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CamelBak Forge Flow 0.35 L termosmuki, CamelBak Hot cap 0,35l ja CamelBak Chute Mag Insulated 0,6l Teräs. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CamelBak.

  Edullisin tuote kategoriassa on Casall Eco Cold 0,5l Termosjuomapullo, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 29.90 € - 44.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko termospullot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat termospullot -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 44.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat termospullot -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CamelBak Forge Flow 0.35 L termosmuki, CamelBak Hot cap 0,35l ja CamelBak Chute Mag Insulated 0,6l Teräs sekä suosituin merkki on CamelBak.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: termospullot

  4.5/5

  Perustuu 6 arvosteluun