Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Treenialusasut
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (45)
  45 / 45 tuotetta
  3 väriä
  Under Armour
  Tech 6in 2 pack - bokserit
  35.00 €
  24.90 €

  Treenialusasut kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Treenialusasut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Under Armour Tech 6in 2 pack - bokserit, Craft Core Dry Baselayer Set M - aluskerrasto ja Under Armour Charged Cotton 6in 3 Pack M - bokserit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Under Armour.

  Edullisin tuote kategoriassa on Röhnisch Siena String. - alushousut, jonka hinta on 7.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 9.90 € - 109.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko treenialusasut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat treenialusasut -kategorian tuotteet saat hintaan 7.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 109.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 45 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat treenialusasut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Under Armour Tech 6in 2 pack - bokserit, Craft Core Dry Baselayer Set M - aluskerrasto ja Under Armour Charged Cotton 6in 3 Pack M - bokserit sekä suosituin merkki on Under Armour.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: treenialusasut

  4.61/5

  Perustuu 101 arvosteluun