Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Treeniasusteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (35)
  35 / 35 tuotetta

  Treeniasusteet kategoriat

  Treeniasusteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Treeniasusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat adidas Cushioned Crew Sock 3 pr - pitkät sukat, Buff LightWeight Merino Wool - huivi ja Nike Everyday Crew Basketball Socks 3pr - pitkät sukat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on adidas.

  Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Levi II Socks Ux - nilkkasukat, jonka hinta on 7.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 9.90 € - 52.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko treeniasusteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat treeniasusteet -kategorian tuotteet saat hintaan 7.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 52.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 35 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat treeniasusteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Cushioned Crew Sock 3 pr - pitkät sukat, Buff LightWeight Merino Wool - huivi ja Nike Everyday Crew Basketball Socks 3pr - pitkät sukat sekä suosituin merkki on adidas.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: treeniasusteet

  4.39/5

  Perustuu 157 arvosteluun