Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetTreeniasusteet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Treeniasusteet
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (37)
  37 / 37 tuotetta

  Treeniasusteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Treeniasusteet ja muut Treenivaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Treeniasusteet verkkokaupassamme ovat adidas Cushioned Crew Sock 3 pr - pitkät sukat, adidas Light nosh 3pp socks - nilkkasukat ja Pro Touch Kompressiosäärystimet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on adidas.

  Edullisin tuote kategoriassa on Pro Touch Levi Socks Ux - varrettomat sukat, jonka hinta on 4.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 7.90 € - 49.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko treeniasusteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Treeniasusteet-kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 49.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 40 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat treeniasusteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Cushioned Crew Sock 3 pr - pitkät sukat, adidas Light nosh 3pp socks - nilkkasukat ja Pro Touch Kompressiosäärystimet sekä suosituin merkki on adidas.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: treeniasusteet

  4.29/5

  Perustuu 195 arvosteluun