Sisältöön
Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjou... Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETTreeniasusteet kategoriat

Treeniasusteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Treeniasusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Nike Everyday Cushioned Crew Socks 3pr - pitkät sukat, Nike Multiplier Running Ankle Socks (2 Pair) - nilkkasukat ja Nike Sportswear Everyday Essential Crew Socks 3 Paria - pitkät sukat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Nike.

Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Micra 2-pack W - varrettomat sukat, jonka hinta on 7.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 7.90 € - 54.50 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko treeniasusteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat treeniasusteet -kategorian tuotteet saat hintaan 7.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 54.50 € hintaan. Tuoteryhmässä on 39 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat treeniasusteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Everyday Cushioned Crew Socks 3pr - pitkät sukat, Nike Multiplier Running Ankle Socks (2 Pair) - nilkkasukat ja Nike Sportswear Everyday Essential Crew Socks 3 Paria - pitkät sukat sekä suosituin merkki on Nike.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: treeniasusteet

4.36/5

Perustuu 144 arvosteluun