Sisältöön

Treenisukat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Treenisukat
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (26)
  26 / 26 tuotetta

  Treenisukat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Treenisukat ja muut Treeniasusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Treenisukat verkkokaupassamme ovat adidas Cushioned Crew Sock 3 pr - treenisukat, adidas Light nosh 3pp socks - treenisukat ja Zeropoint Compression Ankle Socks - treenisukat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on adidas.

  Edullisin tuote kategoriassa on Pro Touch Levi Socks Ux - treenisukat, jonka hinta on 4.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 7.90 € - 49.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko treenisukat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Treenisukat-kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 49.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 25 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat treenisukat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Cushioned Crew Sock 3 pr - treenisukat, adidas Light nosh 3pp socks - treenisukat ja Zeropoint Compression Ankle Socks - treenisukat sekä suosituin merkki on adidas.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: treenisukat

  4.32/5

  Perustuu 133 arvosteluun