Sisältöön
Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksis... Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kesään huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset

Nopsa lasten pyörät -20% – myös tarjoushinnoista!

Nyt kaikki Nopsa lasten pyörät (12",16",20") -20% lisäalennuksella. Alennuksen saat Plussa-kortilla sekä koodilla: NOPSA20

Nopsa lasten pyörätTreenisukat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Treenisukat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Nike Multiplier Running Ankle Socks (2 Pair) - treenisukat, Craft Core Dry Mid Sock 3-pack - treenisukat ja Energetics Lakis II 3-pack Socks Ux - treenisukat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Nike.

Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Lakis II 3-pack Socks Ux - treenisukat, jonka hinta on 6.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 7.90 € - 54.50 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko treenisukat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat treenisukat -kategorian tuotteet saat hintaan 6.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 54.50 € hintaan. Tuoteryhmässä on 22 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat treenisukat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Multiplier Running Ankle Socks (2 Pair) - treenisukat, Craft Core Dry Mid Sock 3-pack - treenisukat ja Energetics Lakis II 3-pack Socks Ux - treenisukat sekä suosituin merkki on Nike.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: treenisukat

4.37/5

Perustuu 125 arvosteluun