Sisältöön

Treenisukat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Treenisukat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Nike Everyday Cushioned Crew Socks 3pr - treenisukat, Nike Multiplier Running Ankle Socks (2 Pair) - treenisukat ja Nike Sportswear Everyday Essential Crew Socks 3 Pairs - treenisukat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Nike.

Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Micra 2-pack W - treenisukat, jonka hinta on 3.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 4.90 € - 54.50 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko treenisukat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat treenisukat -kategorian tuotteet saat hintaan 3.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 54.50 € hintaan. Tuoteryhmässä on 30 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat treenisukat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Everyday Cushioned Crew Socks 3pr - treenisukat, Nike Multiplier Running Ankle Socks (2 Pair) - treenisukat ja Nike Sportswear Everyday Essential Crew Socks 3 Pairs - treenisukat sekä suosituin merkki on Nike.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: treenisukat

4.39/5

Perustuu 148 arvosteluun