Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Jumppakepit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Jumppakepit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Gymstick Gymstick Original 2.0 medium/blue - jumppakeppi, Gymstick Gymstick Original 2.0 strong/black - jumppakeppi ja Gymstick Gymstick Original 2.0 extra strong/silver - jumppakeppi. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Gymstick.

Edullisin tuote kategoriassa on Gymstick Gymstick Original 2.0 medium/blue - jumppakeppi, jonka hinta on 59.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 59.90 € - 59.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko jumppakepit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat jumppakepit -kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 59.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat jumppakepit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Gymstick Gymstick Original 2.0 medium/blue - jumppakeppi, Gymstick Gymstick Original 2.0 strong/black - jumppakeppi ja Gymstick Gymstick Original 2.0 extra strong/silver - jumppakeppi sekä suosituin merkki on Gymstick.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: jumppakepit

5/5

Perustuu 1 arvosteluun