Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Jumppavarusteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Jumppavarusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Energetics Natural Rubber Pu Matto. - jumppa- ja joogamatto, Energetics Fitness jumppamatto - jumppa- ja joogamatto ja Gymstick Gymstick Original 2.0 medium/blue - jumppakeppi. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Energetics.

Edullisin tuote kategoriassa on Gymstick Mini Band light/apricot - jumppakuminauha, jonka hinta on 5.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 5.90 € - 59.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko jumppavarusteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat jumppavarusteet -kategorian tuotteet saat hintaan 5.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 59.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 40 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat jumppavarusteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics Natural Rubber Pu Matto. - jumppa- ja joogamatto, Energetics Fitness jumppamatto - jumppa- ja joogamatto ja Gymstick Gymstick Original 2.0 medium/blue - jumppakeppi sekä suosituin merkki on Energetics.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: jumppavarusteet

4.32/5

Perustuu 25 arvosteluun