Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Jumppavarusteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (68)
  68 / 68 tuotetta

  Jumppavarusteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Jumppavarusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Casall Casall jumppapallo 60 - 65 cm, Energetics Fysionauha 175cm x 145mm - jumppakuminauha ja Energetics Fysionauha 250cm x 145cm - jumppakuminauha. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Casall.

  Edullisin tuote kategoriassa on Gymstick Mini Band light/apricot - jumppakuminauha, jonka hinta on 5.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 5.90 € - 99.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko jumppavarusteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat jumppavarusteet -kategorian tuotteet saat hintaan 5.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 68 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat jumppavarusteet -kategorian tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Casall Casall jumppapallo 60 - 65 cm, Energetics Fysionauha 175cm x 145mm - jumppakuminauha ja Energetics Fysionauha 250cm x 145cm - jumppakuminauha sekä suosituin merkki on Casall.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: jumppavarusteet

  4.14/5

  Perustuu 29 arvosteluun