Sisältöön

Ulkoiluvaatteet kategoriat

Ulkoiluvaatteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Ulkoiluvaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Peak Performance Down Hood Liner M - miesten untuvatakki, Peak Performance Down Hood Liner W - naisten untuvatakki ja Helly Hansen Jr Crew Hooded Midlayer Jacket - nuorten kuoritakki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Peak Performance.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Dustin Undershirt Jr - nuorten aluspaita, jonka hinta on 14.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 15.00 € - 719.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko ulkoiluvaatteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat ulkoiluvaatteet -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 719.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 1130 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat ulkoiluvaatteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Peak Performance Down Hood Liner M - miesten untuvatakki, Peak Performance Down Hood Liner W - naisten untuvatakki ja Helly Hansen Jr Crew Hooded Midlayer Jacket - nuorten kuoritakki sekä suosituin merkki on Peak Performance.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: ulkoiluvaatteet

4.53/5

Perustuu 2692 arvosteluun